Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jar prebudila u úchyla pudy: Opakovane roky onanoval pred objektom svojej túžby

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: foto: tv markíza)

PLZEŇ - Policajti v Česku zadržali úchyláka (44), ktorý opakovane masturboval pred ženou v zrelom veku (59). Sledoval ju autom, vystúpil, oprel sa o kapotu a vytiahol úd.

So svojimi chlípnymi chúťkami začal na jar v roku 2014. Vtedy si prvýkrát dnes 59-ročnú ženu vyhliadol na ceste medzi ulicami v Plzni. "Keď ženu zbadal, vystúpil z auta, ktorým na miesto došiel, oprel sa o prednú kapotu auta a pred zrakmi prekvapenej seniorky si začal trieť obnažený penis," opísala hovorkyňa plzeňských policajtov Hana Štefflová. Objekt svojej túžby dlho pozoroval. "Druhýkrát si na poškodenú na rovnakom mieste počkal na jar v roku 2015 a konal podľa úplne rovnakého scenára. Posledný skutok sa odohral presne o rok neskôr, na jar tohto roku," doplnila policajná hovorkyňa.


Prečítajte si aj

Ani policajti tomu neverili: Šofér neovládol svoje pudy a masturbáciou sa pripravil o život


Ostatnýkrát svoju obeť počkal na ceste medzi vysokoškolskými internátmi a nemocnicou na Lochotíne, kam opäť došiel autom. Keď ženu zbadal, vystúpil, oprel sa o kapotu a sexuálne sa pred ňou uspokojoval. Žene ale pochopiteľne došla trpezlivosť a všetko oznámila polícii. Proti mužovi (45) zo severného Plzeňska už polícia začala trestné stíhanie pre prečin výtržníctva.

 

Viac o téme: PlzeňMasturbant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu