Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Strach z masturbantov sa vracia: V Humennom majú už tretieho, tasil penis na dievča!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: yle.fi)

HUMENNÉ - Ženy a dievčatá z Humenného sa ešte ani nestihli spamätať z vystrájania onanistov, ktorí desili deti pred miestnymi základnými školami a už majú dočinenia s ďalším. Miestneho mladíka Štefana (27) v stredu polícia zadržala po tom, čo masturboval pred vystrašenou dievčinou.

Števo sa za bieleho dňa vybral pred jednu zo základných škôl v meste a vyčkal na správnu chvíľu. Keď okolo neho prechádzala mladá dievčina, vytiahol z gatí pohlavný úd a začal pred ňou masturbovať. Dievča pred ním ušlo, no okoloidúci, ktorému sa naskytol rovnako odpudzujúci pohľad, všetko nahlásil na polícii.

Keď Števo uvidel prichádzajúcu hliadku, dal sa na útek. Nezašiel však veľmi ďaleko.  "Mladý Humenčan bol zadržaný a neskôr aj obvinený z prečinu výtržníctva, pričom mu v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody až na tri roky," uviedla prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Za posledných 9 mesiacov ide pritom už o minimálne tretí prípad takéhoto vyčíňania. V polovici júna, polícia v Humennom dolapila onanistu, ktorý niekoľkokrát masturboval pred žiačkami základných škôl a dokonca aj v centre mesta. Ďalší sa neskôr v septembri objavoval s obnaženým údom tiež pred základným a strednými školami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu