Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

VIDEO Poriadny trapas Mariana Kotlebu v RTVS: Chcel šíriť propagandu, okamžite ho odkopli!

Kotleba zase raz prestrelil
Kotleba zase raz prestrelil (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Marian Kotleba zase raz vyvolal vášne. Do diskusie o eurovoľbách do rozhlasu RTVS mal prísť jeden z členov jeho strany, ktorý do parlamentu kandiduje. Kotleba si to však vyložil po svojom. Namiesto vlastného kandidáta prišiel hlásať stranícku propagandu on. V rozhlase ho na to upozornili a razom poslali preč. Teraz sa chce právne brániť!

Šéf Banskobystrického kraja si vykračoval do relácie spolu s jeho pravou rukou Miroslavom Beličkom. Spokojne sa usmieval do kamier, keď ho zrazu zastavili kompetentní a oznámili, že diskutovať on nemôže.

"Pán Kotleba, budeme veľmi radi, keď sa zúčastní kandidát Vašej strany, ale Vám diskusiu neumožníme," povedal dramaturg relácie Boris Koreň z RTVS.

Pozvánky do rozhlasovej diskusie dostávajú iba samotní kandidáti, nikto iný ich nedostane.

"Priestor vo vysielaní RTVS v spojitosti s voľbami do Európskeho parlamentu v rámci diskusných formátov je vyhradený výlučne pre kandidátov do volieb do europarlamentu," povedala hovorkyňa RTVS Dominika Šulková pre TA3.

Predsedu kraja to rozčúlilo. Podľa vlastných slov chcel ísť robiť propagandu vlastnej strane do europarlamentu, ale nechápal, prečo to nemôže robiť práve on.

"Ja som sa chystal spraviť propagandu našej strane do volieb do Európskeho parlamentu. Vy si tiež rozhodujete, kto tu mal byť?," podráždene reagoval na otázku, prečo prišiel do diskusie on a nie priamo jeho kandidát.

Tak sa razom otočil na podpätku a zamieril domov. Škandály a nespokojnosť so županom na strednom Slovensku stúpajú. Naposledy zaujal kontroverznými krajskými novinami, kde taktiež šíril propagandu strany, ale najmä svoj kult osobnosti.

Video odmietnutia Kotlebu zavesili jeho priaznivci na YouTube, preto obsahuje aj politickú reklamu jeho strany.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu