Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pred školou zrazil Renátu (12) a Dominiku (11): Do bezpečia im chýbalo pár krokov!

Dievčatá zrazilo auto tesne pred školou
Dievčatá zrazilo auto tesne pred školou (Zdroj: polícia)

HLOHOVEC - Zvýšte opatrnosť! Na priechode pre chodcov v utorok šoféri zrazili až troch ľudí. Mladú ženu v Komárne auto zachytilo aj napriek tomu, že prechádzala po svetelne vyznačenom priechode. Školáčky Renátu (12) a Dominiku (11) v Hlohovci zas zmietlo Volvo len pár metrov od ich základnej školy.

Renáta a Dominika v utorok okolo 8:00 prechádzali po priechode pre chodcov na Pribinovej ulici v Hlohovci, ktorý vedie priamo pred vchod tamojšej základnej školy. Skôr, ako však stihli prejsť na druhú stranu, ich prednou časťou auta zachytil vodič Volva, ktorí si ich zrejme nevšimol. "Pri nehode utrpelo 11 ročné dievča zlomeninu ruky a o rok staršia natiahnutie väzu pravého kolena," informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Polícia prípad vyšetruje ako prečin ublíženia na zdraví a zisťuje okolnosti, za akých k nešťastiu došlo. V tejto súvislosti vyzvala aj svedkov nehody, aby akékoľvek informácie o jej priebehu nahlásili na linku 158, alebo na dopravnú políciu.

Na pár dní až priveľa nešťastí

K podobnému nešťastiu došlo včera aj v Komárne na Rákocziho ulici, kde na priechode zvýraznenom svetelným výstražným zariadením zrazilo auto 23-ročnú ženu. Pravdepodobne vodič striebornej Octavie po zrážke nezastal a z miesta ušiel bez toho, aby dievčine poskytol pomoc. Tá utrpela zranenia s predpokladanou dobou liečenia osem týždňov.

Najtragickejšie skončila zrážka chodca medzi obcami Čechynce a Golianovo. Mladý šofér (21) Fiatu Ducato sa tam pravdepodobne dostatočne nevenoval riadeniu a zachytil muža tlačiaceho ručný vozík. Bol na mieste mŕtvy. Paradoxne reflexnú pásku, ktorá mu mohla život zachrániť, mal vo vrecku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu