Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slovenská správa ciest upozorňuje na nebezpečné výtlky

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Na ceste I/2 na nadjazde nad diaľnicou D2 pri Zohore a pri čerpacej stanici Jurki sú nebezpečné výtlky, na mieste je dopravné značenie, ktoré na ne upozorňuje. Informuje o tom Slovenská správa ciest (SSC) na svojej internetovej stránke.

Upozorňuje tiež na hmlu, s dohľadnosťou do 100 m je v okolí sedla Besník. Zároveň konštatuje, že všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý až vlhký, miestami mokrý.

Zjazdné sú aj cesty I., II. a III. triedy, povrch vozoviek je suchý až mokrý. Na cestách nižších tried vo vyšších polohách stredného a východného Slovenska je povrch vozoviek pokrytý vrstvou utlačeného, miestami zľadovateného snehu do štyroch až piatich centimetrov.

Podľa SSC sú zjazdné aj horské priechody, povrch ich vozoviek je suchý až mokrý. Neplatí to pre horský priechod Herlianske sedlo a Cukmantel, ktorý má povrch pokrytý vrstvou utlačeného snehu do dvoch centimetrov. Na horskom priechode Hriňová sa na vozovke miestami nachádza vrstva zľadovateného snehu do troch centimetrov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu