Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šialenú jazdu na sánkach v Nových Zámkoch rieši polícia: Našli sa aj ďalší odvážlivci!

S bláznivými
S bláznivými "sánkarmi" sa roztrhlo vrece (Zdroj: YouTube)

NOVÉ ZÁMKY – So snehovou nádielkou pribúdajú aj adrenalínoví nadšenci! Nahrávkou, ktorá zachytáva nebezpečne rýchlu jazdu na sánkach ulicami Nových Zámkov, sa už zaoberá aj polícia. Za takéto počínanie totiž hrozí mastná pokuta, napriek tomu sa však na internete objavujú ďalšie a ďalšie videá, ktoré zachytávajú podobných šialených jazdcov. Niektorí z nich dokonca sánky vymenili za snowboard, iní sa nechajú ťahať za autom rovno viacerí za sebou!

Prípad adrenalínových bláznov z Nových Zámkov, o ktorom sme vás informovali v stredu, bude mať zrejme dohru na polícii. Vodič, ktorí za autom vo vysokej rýchlosti ťahal kamaráta na sánkach, sa totiž nezodpovednou jazdou dopustil priestupku. Vodič sa dopustil priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky,povedala nám nitrianska policajná hovorkyňa.

Za takýto prehrešok hrozí až 100-eurová pokuta. Mladíkov na videu by sa však mužom zákona najprv muselo podariť identifikovať, čo vzhľadom na kvalitu videa nebude jednoduché. Aj keď podobné nahrávky by mali slúžiť skôr ako odstrašujúci príklad, na internete sa objavujú stále nové a nové.

Z bohatej snehovej nádielky, ktorá začiatkom týždňa pokryla takmer celé Slovensko, sa tešili aj v Galante. Tentoraz však blázni na rozdiel od Novozámčanov uviazali o auto snowboard, na ktorom sa jeden z nich šmýkal dolu Krásnou ulicou. Autor nahrávky k jeho popisu nezabudol dodať aj upozornenie: „Prosím, nepokúšať sa o napodobnenie.“

Snowboard Galanta

Oveľa nebezpečnejšiu jazdu si vyskúšali aj mladíci z trenčianskej obce Plevník-Drienové, ktorí sa za auto uviazali hneď viacerí naraz. Počas tejto bláznivej jazdy dokonca došlo aj k menšej kolízii, vyzerá to však, že všetci našťastie vyviazli bez zranení. Tento krát.

Sánkovačka s Fabiou

Pôvodné video bláznivých nadšencov adrenalínu pochádza z Nových Zámkov a zachytáva jazdu mladíka na sánkach ťahaných autom po uliciach mesta. Chvíľami sa jeho rýchlosť vyšplhala aj na viac ako 50 km/h, takže stačil jeden zlý pohyb a mohol skončiť v nemocnici.

Sankovacka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu