Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Cestovka sa bráni: Dovolenkári v Tunisku spustili štvavú kampaň, vytiahla dôkazy!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: CK TIP Travel)

BRATISLAVA – Po tom, čo sme vás včera informovali o hrozných podmienkach v päťhviezdičkovom hoteli Almapura v tuniskej Djerbe, sa nám ozvali z cestovnej kancelárie TIP travel. Medzi postihnutými má totiž kancelária ubytovaných aj svojich klientov. Šéf CK Juraj Vitko však prekvapujúco tvrdí, že sťažnosti prichádzajú len od hŕstky dovolenkárov a opísané situácie nezodpovedajú reálnemu stavu. Prečítajte si viac o škandalóznom zájazde.

„V hoteli máme ubytovaných cez 100 ľudí, sťažujú sa však podľa mojich informácií len deviati,“ uviedol hneď na úvod pre Topky riaditeľ CK TIP Travel Juraj Vitko. Pripustil, že na začiatku pobytu problémového turnusu riešili nedostatky klimatizácie a iné drobnosti, ktoré však podľa neho operatívne vyriešili hneď na mieste. „Ide o štvavú kampaň proti cestovnej kancelárii,“ myslí si.

Cestovka sa bráni proti tvrdeniam nespokojných klientov. Fotkami pláže vraj zavádzajú, pretože ich spravili po búrke, keď bola obloha zamračená a pôsobia tak negatívne, myslí si šéf cestovky Vitko. Priložil preto dôkaz v podobe novších fotiek.
Zobraziť galériu (9)
Cestovka sa bráni proti tvrdeniam nespokojných klientov. Fotkami pláže vraj zavádzajú, pretože ich spravili po búrke, keď bola obloha zamračená a pôsobia tak negatívne, myslí si šéf cestovky Vitko. Priložil preto dôkaz v podobe novších fotiek.  (Zdroj: CK TIP Travel)


Zároveň uviedol, že medzi klientmi sú aj takí, ktorí sú ochotní dosvedčiť, že situácia, ktorú opisujú dotknutí dovolenkári, nekorešponduje s reálnym stavom. „Hotel je slušný, strava dobrá. Máme aj referencie od iných  klientov, ktorí sú tam ubytovaní a sú ochotní vyjadriť sa k dovolenke pozitívne,“ vysvetlil Vitko.

Hotel je podľa Vitka slušný a strava dobrá.
Zobraziť galériu (9)
Hotel je podľa Vitka slušný a strava dobrá.  (Zdroj: CK TIP Travel)
Cestovka sa bráni: Dovolenkári
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: CK TIP Travel)


O dobrej strave a slušnom hoteli však nechce náš čitateľ ani počuť. Situáciu vykreslil úplne naopak. „Pomedzi stoly behajú mačky a nad hlavou Vám lieta vták (vrabec), na chodbe je bežne vidieť švába. Špinavá pláž a neprístupné more, zlá strava a služby hotela na úrovni 3 hviezdičiek,“ povedal pre Topky znechutený Kamil, pričom ako dôkaz priložil fotky. Tie sú však diametrálne odlišné od tých, ktoré nám poskytla cestovka od svojej delegátky. Nezostáva nám nič iné, ako uviesť, že názor na vzniknutý problém si urobte sami.

Čitateľ Kamil názor cestovky nezdieľa. Nánosy špiny sa vraj tiahnu pozdĺž neudržiavanej pláže asi kilometer.
Zobraziť galériu (9)
Čitateľ Kamil názor cestovky nezdieľa. Nánosy špiny sa vraj tiahnu pozdĺž neudržiavanej pláže asi kilometer.  (Zdroj: Tip čitateľa, Kamil Čabala)
Voľne sa pohybujúce mačky v jedálni, mravce v spálni a šváby na chodbách sú, ako vidno na fotkách, podľa Kamila bežnou súčasťou hotela.
Zobraziť galériu (9)
Voľne sa pohybujúce mačky v jedálni, mravce v spálni a šváby na chodbách sú, ako vidno na fotkách, podľa Kamila bežnou súčasťou hotela.  (Zdroj: Tip čitateľa, Kamil Čabala)
(foto: Kamil Čabala)
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Tip čitateľa, Kamil Čabala)
(foto: Kamil Čabala)
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Tip čitateľa, Kamil Čabala)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu