Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Beštia z Brestovian: V bratrancovej hrudi zlomil nôž, dobil ho tehlou!

Telo obete pochoval do pripraveného hrobu Zobraziť galériu (4)
Telo obete pochoval do pripraveného hrobu

BRATISLAVA/TRNAVA - Obvineniu z vraždy už čelí Jaro (39), ktorý mal v nedeľu brutálne zavraždiť svojho bratranca, zahladiť stopy a pochovať ho pod podlahu jeho domu. Môže si posedieť aj 20 rokov.

Ako uviedla Joj, dôvodom mal byť Jarov zálusk na lukratívne dedičstvo. Jozef (52) ho predtým ubytoval vo svojom dome. Veľkodušnosť sa mu nevyplatila.

Jaro si údajne v nedeľu pripravil dva kuchynské nože. Po tom, ako pán domu vošiel do dvora, zaútočil naňho a dvakrát ho bodol do hrude.

"Čepeľ noža sa pri bodnutí zlomila a napadnutý muž spadol na zem. Tu ho obvinený bodol do hrudníka druhým nožom a udrel ho tehlou," uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Jozef ťažkým poraneniam podľahol.

Jeho podarený bratranec sa rozhodol zahladiť stopy. "Obvinený odtiahol jeho telo na trávu, z vrecka mu zobral mobilný telefón a kľúče od auta. Telo prikryl doskami a plachtami a (...) zaviezol jeho auto do Trnavy," popisovala incident hovorkyňa. Vozidlo nechal zaparkované medzi bytovkami.

Vrátil sa späť do Brestovian a v pondelok ráno preložil telo do jamy, ktorú pripravil v jednej z miestností Jozefovho domu. Zasypal ho vápnom, cementom a zeminou. Telo našli policajti už na druhý deň počas pátracej akcie, ktorú iniciovala manželka nebohého. Jaro skončil v cele. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu