Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Spišiak bude šéfovať ochranke v Slovnafte

Jaroslav Spišiak
Jaroslav Spišiak

BRATISLAVA - Jaroslav Spišiak už má nový flek. Odvolaný prvý policajný viceprezident nastúpi v najbližších dňoch do pracovného pomeru v rafinérii Slovnaft. Policajnú uniformu vymení za uniformu šéfa ochranky.

Minister vnútra Kaliňák odvolal Spišiaka z postu prvého viceprezidenta začiatkom augusta. Odvolaním chcel minister dodať Policajnému zboru lepšiu zdravotnú kondíciu.

Spišiak sa následne vyjadril, že v polícii nadobro končí. Nový Čas zistil, že v najbližších dňoch nastúpi v Slovnafte. „Jaroslav Spišiak sa po uzatvorení všetkých pracovnoprávnych záležitostí stane novým šéfom útvaru Ochrana a obrana v spoločnosti Slovnaft,“ uviedla hovorkyňa rafinérie Hana Šimková. A prečo práve Spišiak? „Slovnaft je aj v zmysle zákona firmou strategického významu a aj z tohto dôvodu kladie na bezpečnosť zvýšenú pozornosť. Pán Spišiak je uznávaným odborníkom v oblasti bezpečnosti, jedným z najlepších na Slovensku,“ dodala. Takže pred Spišiakom stojí nová výzva. Po naháňaní nebezpečných mafiánov bude tentoraz chrániť majetok v Slovnafte.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu