Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Expolicajt si mal znásilňované deti nahrávať na video!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PEZINOK - Bývalý policajt Ernest je skúsený deviant. Už v minulosti mal používať premyslenú metódu, ako chytiť svoje mladé obete. Muž, ktorý sa má zameriavať na chlapcov vo veku 14 až 15 rokov, svoje obete omamoval.

V súčasnosti čelí obvineniu zo sexuálneho zneužitia troch chlapcov. Jedného z nich si mal minulé leto najať na brigádu. Zobral ho do auta a omámil. Chlapcovi sa neskôr cez mobil podarilo spojiť s matkou a začala sa pátracia akcia. Oboch ich našli v stane pri Novej Dedinke. Ďalší skutok sa údajne stal pri Žiline a tretí pri Modre.

Ernest si svoje výčiny údajne aj podrobne dokumentoval - zneužitých chlapcov fotografoval a nahrával na video. Polícia u neho našla aj zábery s ďalšími mladíkmi, ale nedokázala zistiť, o koho ide.

Počas súdu sa najprv dohodol s prokuratúrou na vine a treste. Za svoje výčiny si mal odsedieť 13 rokov. Dnes ju však stiahol. „Sú tam nejaké veci, ktoré si potrebujem verejne prejednať s poškodenými,“ zdôvodnil svoje rozhodnutie.

Expolicajt už za znásilnenie a sexuálne násilie sedel. Jedného chlapca ešte v roku 1998 vybral na služobný preukaz z polepšovne, znásilňoval ho v aute a priväzoval v byte reťazou k radiátoru. Ten sa potom rozhodol k riskantnému úteku z 13. poschodia paneláka, pričom ľudia z domu zavolali políciu, lebo si mysleli, že je to zlodej. Ernest za to dostal šesť rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu