Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Policajt sa ukájal na verejnosti a hrozil svedkom

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PLZEŇ - Policajt Roman Šoural (32) so svojím okolím vychádzal zle. Na susedov podal desiatky trestných oznámení. Často pre úplné banality ako zle odparkované auto. Mal však aj jednu ešte horšiu "záľubu", rád na verejnosti vyťahoval svoj penis.

Strážmajstrovi z Plzne sa stal osudným "výjazd" zo septembra minulého roku, informoval portál novinky.cz. "Okolo tretej hodiny popoludní sme s kamarátkou prišli k rybníku a sadli sme si na lavičku pri brehu," popisovalo udalosť jedno z dvoch dievčat, ktoré si Šoural vybral na ukojenie svojich chúťok.

"Položil bicykel na zem a asi tri metre pred nami sa začal vyzliekať. Spočiatku sme si mysleli, že sa ide vykúpať. Lenže do vody nešiel a namiesto toho sa k nám otočil a začal si hladkať penis až do stoporenia. Bolo nám to poriadne nepríjemné, snažili sme sa to ignorovať," uviedlo dievča. Vždy keď niekto išiel, policajt si rýchlo ľahol na zem a tváril sa, akoby nič. Potom zase vstal a pokračoval v onanii, pričom pozorne sledoval, či ho jeho obete sledujú. Vzrušovalo ho to.

Teraz už bývalý policajt by možno zo súdu odišiel bez trestu, nebyť jeho agresívnej snahy ovplyvniť svedkov. Hrozil im smrťou, ak nebudú vypovedať v jeho prospech. Jedného z nich dokonca postrelil vzduchovkou do ruky.

Znalci preukázali, že ide o človeka s poruchou osobnosti, ktorý trpí sexuálnou deviáciou. Má tiež paranoidné a schizoidné rysy. Inklinuje k nepriateľstvu, čo sa prejavuje na jeho zlej povahe aj na tom, ako urputne počas procesu bojoval za svoje práva. Súd Šouralovi nakoniec vymeral trojmesačný trest s podmienečným odkladom na štyri roky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu