Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Peklo farmára Mariána nekončí: Muky kvôli Darine!

Marián a Darina sú podľa zákona stále manželmi. Súd ich zatiaľ nerozviedol. Zobraziť galériu (5)
Marián a Darina sú podľa zákona stále manželmi. Súd ich zatiaľ nerozviedol.

SÚDOVCE – Nedokáže sa jej zbaviť! Statkár Marián (32) sa do povedomia divákov dostal vďaka prvej sérii jojkárskej šou Farmár hľadá ženu. Príbeh nesmelého panica sa stretol s naozaj veľkým ohlasom. Mladík totiž zažíval spoločne s útlou Darinou (32) chvíle ako vystrihnuté z romantického filmu. Netrvalo ale dlho a za milostný románik a následnú svadbu musel zaplatiť krutú daň. Dodnes sa so svojou "vyvolenou" vláči po súdoch.

Nebude to také ľahké, drahý, mňa sa nezbavíš, s tým sa lúč! Slová známej piesne od Richarda Müllera si zrejme v upravenej verzii pospevuje aj Mariánova zákonitá manželka Darina. Hoci sa v súvislosti s ich vzťahom skloňovalo slovo rozvod už koncom roka 2010, brunetka naďalej nosí farmárovo priezvisko.

Nešťastný statkár nám v súvislosti s tým prezradil, že hoci spolu už dlho nežijú, úradne sú ešte stále svoji. „Čo vám mám na to povedať?! Je to tak, naše súdnictvo je už také,“ povzdychol si Marián. Ako sme sa ďalej dozvedeli, Darina sa na prvé pojednávanie nedostavila a voči rozhodnutiu súdu sa odvolala.

„Ešte stále čakám. Ona sa asi ani toho ďalšieho pojednávania nezúčastní. Chce peniaze aj majetok. Veď o to jej ide od začiatku. Tak isto, ako pri bývalom manželovi,“ povedal nám rozhorčene statkár.

Keď sme oslovili Darinu, k celej situácii sa odmietla vyjadriť. Telefón položila v momente, ako pochopila, že volá s novinármi. Po tejto skúsenosti je viac než pravdepodobné, že farmár, ktorý hľadal ženu, už radšej zostane sám. Teraz budem už veľmi opatrný,“ poznamenal k prípadnému ďalšiemu zoznámeniu s nežným pohlavím.

Tip: Pozrite si Farmu v televízii. Čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu