Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Po prvýkrát prichádza na Slovensko školiť Nr.1 Business expert!

Brian Tracy Zobraziť galériu (3)
Brian Tracy

Jeden človek, 6 kontinentov, 55 krajín, 1000 spolupracujúcich spoločností, 4000 vystúpení, viac ako 5 000 000 vyškolených osobností – to je v číslach jeden z najuznávanejších svetových korporátnych trénerov.

Brian Tracy totiž manažérov pretvára na úspešných lídrov. Líderstvo je jeden z rozhodujúcich faktorov, ktorý predurčuje úspech v podnikaní.

Príležitosť osvojiť si mimoriadne efektívne znalosti úspešného vedenia firmy majú vôbec po prvýkrát aj slovenskí manažéri. Už o týždeň - 25. novembra 2010 Brian Tracy vystúpi v Aule Ekonomickej univerzity v Bratislave so svojím špeciálne pripraveným seminárom „Umenie výnimočného vodcu.“ Nijaké abstraktné koncepty, nijaké akademické teórie – osvojte si účinné pravidlá, konkrétne tipy a usmernenia od autora svetovo najpredávanejšieho programu time-managementu.

Pozor – najnovší program Briana Tracyho bude mať na Slovensku svetovú premiéru! Účastníci bratislavského seminára budú vôbec prví, ktorí budú mať možnosť spoznať pravidlá úspešného riadenia firmy, vychádzajúce znajaktuálnejších poznatkov a vývoja vo svete.

Kto je Brian Tracy?
Brian Tracy je vo svete považovaný za významného odborníka, ktorý sa viac ako 40 rokov venuje rozvoju ľudských zdrojov arozvoju osobnej efektivity. Na jeho seminároch sa každoročne zúčastňujú státisíce ľudí. Pomáha vedúcim predstaviteľom svetových korporácií ako IBM, Ford, Hewlett Packard, Pepsi, Siemens a mnohým ďalším. Je zakladateľom Brian Tracy University, najväčšieho online vzdelávacieho centra určeného pre náročných podnikateľov, ktoré pôsobí v 32 krajinách. Vytvoril viac ako 500 školiacich programov, čo sa mu podarilo ako jedinému školiteľovi vhistórii aprostredníctvom ktorých pokrýva celé spektrum ľudskej aj podnikovej výkonnosti. Je autorom 49 kníh, ktoré boli preložené do 36 jazykov a predávajú sa v 52 krajinách sveta.

Brian Tracy na Slovensku
Po prvýkrát na Slovensku Brian Tracy predstaví svoj program vyvinutý na základe 30 ročných skúsenosti získaných v rámci konzultácii s TOP manažmentom svetových spoločností. Seminár „Umenie výnimočného vodcu“ účastníkom ponúka konkrétne stratégie:

ako určiť najvhodnejší štýl vedenia pre každú situáciu,
ako správne motivovať a nastavovať obchodné ciele a úlohy,
ako si vybrať a udržať najlepších ľudí,
ako nájsť lukratívne príležitosti a prosperovať aj v nepriaznivých časoch,
ako efektívne pracovať s vlastným časom,
+ ďalšie osvedčené zásady vedenia firmy.

Kedy a kde:
Celodenný seminár „Umenie výnimočného vodcu“ sa uskutoční dňa 25.11.2010 v Aule Ekonomickej univerzity na Dolnozemskej ceste 1 v Bratislave. Vstupenky sú v predaji na www.tajomstvo-uspechu.sk, kde nájdete aj všetky potrebné informácie.

Kontakt pre médiá:
Michal Kováč - Smart Thinkin ́Office s.r.o. Karadžičova 8/A, 821 08 Bratislava +421 907 818 615 michal@smart-thinkin-office.com

Organizátor:
Hlavným organizátorom podujatia je spoločnosť Smart Thinkin ́Office, za ktorou stoja hlavne dve mená - Michal Kováč a Andrej Prázdnovský. Podnikatelia, ktorí sa dlhodobo venujú problematike osobného rozvoja, motivácie a coachingu. Vďaka nim mali stovky slovenských, ale aj zahraničných účastníkov možnosť spoznať Pravidlá úspechu Jacka Canfielda, špičkového motivátora, spoluautora bestselleru Slepačia polievka pre dušu. Ich vízia a cieľ je pre Slovensko získať najzvučnejšie mená tejto oblasti a umožniť tak aj nášmu publiku zoznámiť sa s tematikou osobného a profesionálneho rozvoja a dosiahnuť tak splnenie svojich cieľov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu