Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nová hypotéka, s ktorou ušetríte čas aj peniaze

ČSOB poskytuje zvýhodnenú hypotéku
ČSOB poskytuje zvýhodnenú hypotéku

Či už plánujete využiť nadchádzajúce jarné mesiace na zveľaďovanie a rekonštrukciu svojho bývania, alebo nové bývanie len hľadáte, financovanie nebolo nikdy jednoduchšie a výhodnejšie. Kúpu nového alebo väčšiu rekonštrukciu bývania hravo prefinancujete hypotékou, ktorú pre všetkých v tomto období zvýhodnila práve ČSOB.

Najrýchlejší servis bez poplatku

Ak máte s úverom naponáhlo, určite by ste mali navštíviť niektorú z pobočiek ČSOB. Tam vám totiž schvália hypotéku už do 24 hodín. Banka zrýchlila procesy tak, aby ste na to, čo v tej chvíli potrebujete, zbytočne nečakali. Vašu žiadosť o úver banka posúdi a rozhodne o nej najneskôr do 24 hodín od predloženia potrebných dokladov. Navyše za hypotéku nielenže neplatíte poplatok za expresné vybavenie, ale ešte aj ušetríte. Banka si totiž teraz neúčtuje poplatok za poskytnutie hypotéky, a preto každý získa úver s výhodným úrokom a so zľavou 100 % z poplatku.

 

Atraktívny úrok

Mnohí odborníci radia – úroky na hypotékach sú teraz naozaj výhodné. ČSOB odporúča viazať si úrokovú sadzbu na 3 alebo 5 rokov. Zabezpečíte si tak nemennú mesačnú splátku na dlhšie obdobie. Získate pritom aj výhodu navyše – pri každej obnove úrokovej sadzby môžete realizovať mimoriadne vklady či celý úver predčasne splatiť, a to úplne bez poplatku. V budúcnosti túto možnosť isto mnohí ocenia.

 

Výpočet aj online

Na www.csob.sk si môžete jednoducho a rýchlo vypočítať orientačnú výšku splátky hypotéky. Ponuka šitá na mieru a profesionálne poradenstvo sú samozrejmosťou v každej pobočke

 

Ideálne riešenie

Vybaviť hypotéku nemusí byť vždy jednoduché, spoľahnúť sa však na experta, u ktorého je hypotéka schválená do 24 hodín a bez poplatku, sa určite vyplatí. Ak v súčasnosti hľadáte najrýchlejšiu pomoc s bývaním, v ČSOB ju určite nájdete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu