Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Satur Travel vlani s celkovými tržbami 1,17 mld. Sk

BRATISLAVA - Cestovná kancelária Satur Travel, a.s. Bratislava dosiahla v minulom roku celkové tržby na úrovni viac ako 1,17 mld. Sk. Ako pre agentúru SITA uviedla marketingová riaditeľka spoločnosti Mária Gallová, oproti predchádzajúcemu roku to predstavuje nárast o 33,8 %.

"Na náraste tržieb je potešiteľné, že najväčší podiel na ňom má nárast tržieb z vlastných produktov, a to v oblasti incomingu, predaja zahraničných zájazdov či predaja leteniek," konštatovala Gallová. Rozšírením ponuky, hlavne charterových letov, vzrástol vlani počet klientov Saturu na 172 350 osôb.

Satur Travel vlani vygeneroval pridanú hodnotu na úrovni 50,7 mil. Sk. Podľa marketingovej riaditeľky firmy hospodáril Satur vlani s hrubým ziskom 3 mil. Sk a zamestnával priemerne 161 pracovníkov. V tomto roku očakáva spoločnosť podľa Gallovej 10-percentný nárast tržieb z predaja zahraničných zájazdov, ako aj počtu prepravených klientov na zahraničné pobyty. "Za prvé štyri mesiace tohto roka sme zaznamenali pätinový nárast tržieb za predaj leteniek, zvýšený záujem o ne prejavujú najmä firmy," podotkla Gallová, podľa ktorej spoločnosť verí, že si udrží postavenie najsilnejšej cestovnej kancelárie na Slovensku.

Satur Travel poskytuje komplexné služby v oblasti cestovného ruchu. V zahraničí ponúka nielen dovolenkové pobyty pri mori, ale aj poznávacie zájazdy, predáva letenky a autobusové lístky a poskytuje služby aj v oblasti domácich zájazdov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu