Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V Nitre plánujú postaviť 185 nových bytov

BRATISLAVA 26. mája (SITA) - V Nitre možno vyrastie 185 nových bytov. Plánuje ich postaviť spoločnosť Reality SIM, s.r.o. za približne 9,3 mil. eur.

Ako vyplýva z investičného zámeru, ktorý spoločnosť už predložila na posúdenie vplyvov na životné prostredie (Environmental Impact Assessment - EIA), s výstavbou bytov pozdĺž Hviezdoslavovej triedy v Nitre chce investor začať na jeseň v tomto roku. Ukončenie výstavby je naplánované o dva roky neskôr.

Obytný súbor by sa mal rozprestierať na ploche 900 metrov štvorcových. Stavba by mala okrem bytovej plochy o rozlohe takmer 8,5 tis. metrov štvorcových poskytnúť aj viac ako 200 metrov štvorcových plochy pre občiansku vybavenosť. Obytný súbor by mal pozostávať zo štyroch päťposchodových samostatne stojacích objektov a jedného osempodlažného. Investor plánuje v objekte celkovo postaviť aj viac ako 170 parkovacích miest.

Spoločnosť Reality SIM so sídlom v Holíči vznikla podľa výpisu z Obchodného registra SR v roku 2006. Spoločníkmi vo firme sú podľa registra dve fyzické osoby s miestom bydliska v Taliansku a jedna s miestom bydliska v Českej republike.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu