Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Volanie zadarmo na Zozname: Prekonali sme štvrť miliónovú hranicu!

Kampaň volania cez internet zadarmo do celého sveta ukončená!
Kampaň volania cez internet zadarmo do celého sveta ukončená!

BRATISLAVA - Zoznam.sk priniesol začiatkom decembra možnosť volať cez internet zadarmo pre všetkých svojich užívateľov. Hovory sa mohli uskutočniť na akékoľvek mobilné číslo alebo pevnú linku, do všetkých sietí, vrátane zahraničia.

Zoznam.sk volaním cez internet zadarmo do celého sveta predstihol všetky očakávania. Finálne sa uskutočnilo viac ako štvrť milióna hovorov. Za obdobie troch mesiacov sa užívateľom podarilo zrealizovať neuveriteľných 306 tisíc hovorov.

Až 80% zo všetkých volaní bolo uskutočnených do mobilných sietí a približne 5% volaní smerovalo do zahraničia.

Vďaka veľkému úspechu kampane boli volania na Zozname predĺžené až do konca februára. Jedinou podmienkou bolo, byť prihlásený na www.zoznam.sk a mať mikrofón.

Váš Zoznam.sk
....... má všetko




O Zozname
Dlhodobo najnavštevovanejší slovenský internetový portál Zoznam.sk – vznikol v roku 1997. Špecializuje sa na vyhľadávanie webových stránok slovenského internetu a zároveň poskytuje internetovým používateľom v prehľadnej forme všetko, čo im slovenský internet môže poskytnúť. Preto dnes Zoznam.sk ponúka viac ako 40 on-line produktov. Medzi najdôležitejšie produkty portálu Zoznam.sk patrí spravodajský server Bleskovky.sk, špecializované magazíny (Lesk.sk, Mojdom.sk, Dromedar.sk, oPeniazoch.sk, Autoviny.sk), freemailová služba Mail.Zoznam.sk a dôležitou súčasťou portfólia služieb Zoznam.sk je aj Katalóg firiem, ktorý už aj malým firmám dáva možnosť profesionálne sa prezentovať na internete a mať tam svoje kontaktné údaje.

Podľa nezávislého auditu spoločnosti Mediaresearch bolo v novembri 2007 viac ako 61% slovenských návštevníkov internetu aspoň jeden krát na stránkach Zoznamu, jeho produktov a sekcií. Celkovo počas tohto obdobia Zoznam a jeho produkty navštívilo 1369 936 reálnych užívateľov (RU). 1 151 706 RU mesačne využíva titulnú stránku Zoznam.sk ako vstupnú bránu do sveta slovenského internetu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu