Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Najväčší jukebox na Slovensku jazdí po Bratislave!

Najväčší jukebox na Slovensku jazdí po Bratislave! Zobraziť galériu (3)
Najväčší jukebox na Slovensku jazdí po Bratislave!

Bratislava sa môže v týchto dňoch pochváliť novou atraktívnou službou. Portál Predpredaj.sk vypustil do ulíc špeciálne upravený autobus mestskej hromadnej dopravy, ktorý vám zahrá pesničky na želanie.

Cieľom projektu je inovatívne a unikátne propagovať koncerty z ponuky portálu Predpredaj.sk priamo cez reproduktory v autobuse. Po nastúpení a pripojení sa na verejnú wifi sieť vám úvodná stránka ponúkne playlist, z ktorého si môžete vybrať svoju obľúbenú skladbu. Tá sa podobne ako v jukeboxe zaradí do poradia a následne spustí v reprosústave autobusu. Cestujúci sa tak počas cesty môžu naladiť na pozitívne vibrácie z hudby a tešiť sa na koncert, ktorý je v ponuke portálu Predpredaj.sk.

Pre organizátorov koncertov tak vzniká nový komunikačný kanál, cez ktorý môžu bezplatne propagovať svoje podujatia. Predpokladom na zaradenie skladieb do ponuky v jukeboxe je exkluzívna spolupráca pri predaji vstupeniek s portálom Predpredaj.sk.

Myšlienka vznikla v kreatívnej agentúre MUW Digital, produkčne celé riešenie zrealizovali spoločnosti Bigmedia a See&go.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu