Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Šialenstvo na Drotárskej. Vypredaná vyše polovica bytov!

www.tuchcembyt.sk
www.tuchcembyt.sk

Vedeli ste, že bývanie na dobrej adrese určuje lokalita vašej nehnuteľnosti? Je to v podstate jediný atribút, ktorý nemôžete zmeniť. Lokalitu je treba hodnotiť nielen z hľadiska aktuálneho stavu, ale aj z pohľadu budúcej, najlepšie dlhodobej perspektívy. Bytový komplex Rezidencie MACHNÁČ ponúka nielen kvalitu bývania, architektonické riešenie, ale predovšetkým komfort, o ktorom sa vám môže len snívať!

Chceli by ste bývať v exkluzívnej lokalite? Môžete! Ponuka bývania v najtichšej a najdostupnejšej bratislavskej lokalite Horský park a v srdci prírody je tu!

Projekt Rezidencie MACHNÁČ je príkladom architektonického konceptu s vyššou životnou úrovňou. Vyrastie v lokalite mestskej časti Bratislava - Staré mesto. Od momentu spustenia predaja bytov sa ich za krátky čas, iba 10 týždňov, predalo už viac ako 50%. A takýto obrovský záujem nevyvolali iba veľmi atraktívne ceny.

Ľudia stoja v rade na byty!

„Rezidencie MACHNÁČ spĺňa všetky očakávania a potreby zákazníkov. Bývanie v Rezidencie MACHNÁČ je určené jednotlivcom a rodinám, ktorí hľadajú kvalitné bývanie. Kvalitu svojho života kladú na prvé miesto. Úspešnosť projektu nezávisí len od samotnej stavby, či ceny nehnuteľnosti. Pridanou hodnotou musí byť lokalita, nadčasovosť, blízkosť k prírode, kvalitná stavba - architektonicky na úrovni. Kto by chcel platiť za hluché miesta s nepremysleným členením vnútorných priestorov?“, uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

Investícia ako hrom!

Investícia do kvalitnej nehnuteľnosti môže okrem ochrany peňazí pred infláciou znamenať aj výrazné zhodnotenie. Pokiaľ je investícia do nehnuteľnosti dlhodobá, akou by štandardne aj mala byť, dá sa s vysokou pravdepodobnosťou očakávať, že jej hodnota bude rásť minimálne spolu s rastom inflácie, t.j. že rovnako, ako sa bude hodnota peňazí znižovať, bude sa zároveň hodnota nehnuteľnosti zvyšovať.

Na Machnáči vypredané?

Nepretržite poskytujeme konzultácie v každej etape, od momentu výberu bytu až po realizáciu klientskych zmien. Pre veľký úspech projektu záujemcom odporúčam, aby si pozreli posledné voľné byty ešte dnes,“ uviedol Norbert Hrnčiar.

Krásne parkové úpravy, výsadba stromov a krovín vytvoria pre obyvateľov oázu stvorenú pre mimopracovné aktivity. Hodnota a jedinečnosť lokality Rezidencie  MACHNÁČ rastie aj vďaka bezprostrednému prístupu do rozsiahleho lesoparku, kde si prídu na svoje rodiny s deťmi, milovníci zvierat, športovci. Približne 1 km od Horského parku sa nachádzajú chránené areály Borovicový lesík, Zeleň pri vodárni, Bôrik a Hlboká cesta. Biocentrum, ktoré je charakteristické pre oblasť Machnáč, reprezentuje mozaika lesných a druhotných spoločenstiev (sady, záhrady) s vysokým účinkom eko rovnováhy a výskytom významných druhov drevín.

Tým, ktorí nás prídu navštíviť, prajeme pekné bývanie www.tuchcembyt.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu