Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rakúska hospodárska komora pozýva na konferenciu Latin America meets CEE

Advantage Austria
Advantage Austria (Zdroj: Advantage Austria)

BRATISLAVA - Obchodné oddelenie Rakúskeho veľvyslanectva pozýva na konferenciu ‘Latin America meets Central and Eastern Europe’, ktorá sa uskutoční 14.-16.5. 2012 v priestoroch Rakúskej hospodárskej komory na Wiedner Hauptstrasse vo Viedni.

Cieľom podujatia je vytvorenie  kontaktov a spolupráce medzi obchodnými komorami a spoločnosťami Južnej Ameriky, Rakúska a strednej a východnej Európy.

Témou trojdňovej konferencie sú ekonomiky a tažiskové priemyselné odvetvia krajín Južnej Ameriky a strednej a východnej Európy. Zástupcovia firiem a verejnej správy predstavia v rámci prednášok a panelových diskusií súčasné trendy v podnikaní, podmienky vstupu na trh, možnosti investičnej podpory, financovania a poistenia exportu, právny a inštitucionálny rámec podnikania, ale aj priemyselné odvetvia  budúcnosti a obchodné príležitosti v kľúčových odvetviach ekonomík Južnej Ameriky.

Súčasťou programu sú aj B2B a networkingové stretnutia, ako aj možnosť návštevy medzinárodnej konferencie o urbanizme a regionálnom rozvoji v informačnej spoločnosti, Real Corp 2012 vo Schwechate.

Akcia sa koná pod záštitou bývalej eurokomisárky pre vonkajšie vzťahy Benity Ferrero-Waldner a prezidenta Rakúskej hospodárskej komory, Christopha Leitla. Registrácia na podujatie je možná do 20. apríla 2012.

Viac informácii nájdete na: http://www.advantageaustria.org/sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu