Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

T-Mobile spúšťa službu BlackBerry

BRATISLAVA - Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a. s., bude od stredy ako prvý operátor ponúkať riešenie BlackBerry aj rezidenčným zákazníkom. Služba BlackBarry Internet E-mail je určená najmä malým podnikateľom a širšiemu okruhu zákazníkov, ktorí tak nepotrebujú mať vlastný e-mailový server, no chcú mať kedykoľvek a kdekoľvek mobilný prístup k e-mailom a internetu. Na dnešnom stretnutí s novinármi o tom informoval marketingový riaditeľ spoločnosti Milan Vašina.

Služba BlackBerry Internet E-mail umožňuje automatickú synchronizáciu e-mailov z 10 e-mailových schránok cez GPRS od ľubovoľného providera, čo znamená, že správy z týchto schránok sa zákazníkom automaticky prepošlú na zariadenie BlackBerry. Služba umožní otvárať prílohy e-mailovej správy, prehliadať internetové a wapové stránky atď.

V marci tohto roka začal T-Mobile ako prvý mobilný operátor v SR poskytovať službu BlackBerry, ktorá je určená najmä pre firemných zákazníkov. V skupine T-Mobile bola táto služba po prvý raz inštalovaná v roku 1999. V súčasnosti ju poskytuje 160 operátorov v 60 krajinách a využíva ju viac ako 6 miliónov aktívnych užívateľov. V rámci skupiny T-Mobile je služba dostupná na Slovensku, v Rakúsku, Česku, Chorvátsku, Maďarsku, Poľsku, Nemecku, Veľkej Británii, Holandsku a v USA.

"Mobilnú kanceláriu" pre firemných zákazníkov ponúka aj spoločnosť Orange Slovensko, ktorá v polovici minulého roka spustila službu Orange Business Mail. "Ešte v tomto roku ponúkneme všetkým zákazníkom aj riešenie BlackBerry," uviedol pre TASR hovorca Orange Peter Tóth.

Určené bude predovšetkým pre veľké firmy, ale aj pre širší okruh záujemcov. "Chceme zákazníkom ponúknuť čo najviac možností mobilného prístupu k e-mailom," vysvetlil filozofiu spoločnosti Tóth. Oslovia tých, ktorí nepreferujú značkové riešenie, ktorým BlackBerry nepochybne je, a ich potrebám vyhovuje služba Orange Business Mail, ale aj nadnárodné spoločnosti, ktorých materské firmy v zahraničí riešenie BlackBerry využívajú, dodal Tóth.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu