Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Divné úkazy počas natáčania

Kruh 2 Zobraziť galériu (15)
Kruh 2

Ihneď po začiatku natáčania prekvapili štáb „Kruhu 2“ niektoré divné úkazy. Tie potom ovplyvnili ako členov štábu, tak aj hereckých predstaviteľov. Všetci mali pocit, akoby zlý duch Samary sa prelínal do reality.

Stalo sa to v siedmy deň natáčania (20. mája 2004). Skoro ráno členovia štábu objavili svoju kanceláriu zaplavenú vodou. Samozrejme existovalo úplne jednoduché vysvetlenie: prasknutá vodovodná trúbka. Lenže práve to spojenie s vodou, ktorá vo filme hrá mimoriadne dôležitú úlohu, sa mnohým ľuďom javilo ako zlé znamenie. Ten pocit sa potom rýchle preniesol na celý štáb.

Aby sa predišlo všetkým podobným incidentom, režisér Hideo Nakata nechal usporiadať japonskú očistnú slávnosť, ako v produkčnej miestnosti, tak na mieste natáčania. Cieľom rituálu bolo ochrániť všetkých účastníkov natáčania pred akoukoľvek nepriazňou osudu. Aj keď od tej chvíle bola činnosť štábu „požehnaná“, aj tak divné udalosti pokračovali. Napríklad na rekvizitársky voz sa naraz zniesol tisíchlavý roj včiel, takže všetci museli utiecť. A včely zmizli rovnako rýchle, ako sa objavili.

Z neznámeho dôvodu v produkcii raz praskol veľký, asi 20 litrový džbán s vodou a opäť celú miestnosť zaplavila voda.

Jedného rána sa na parkovisku ateliérov v L. A. objavil pred kostymérmi obrovský parohatý jeleň. Nebolo to asi nič divného, občas sa sem zatúlali zvieratá z neďalekých hôr, keby ale nebola táto situácia tak podobná scéne, ktorá bola súčasťou scenára... Film bol dokončený 18. augusta 2004.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu