Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

O hercoch

Kruh 2 Zobraziť galériu (14)
Kruh 2

NAOMI WATTSová (Rachel Kellerová)
Bola nominovaná na Oscara® za svoju postavu vo filme „21 gramov“, režiséra Alejandra Gonzáleza Iňarritu. Postava v tomto filme je ďalej priniesla ceny Screen Actors Guild Awards, cenu BAFTA a nomináciu na cenu kritikov, vrátane ďalších ocenení napr. na Benátskom filmovom festivale a na festivale v Palm Springs.

Nedávno si zahrala v troch nezávislých filmoch režiséra Davida O. Russela „I (Heart) Huckabee´s“, „We Don´t Live Here Anymore“ a „The Assasination of Richard Nixon“. Jej ďalším filmom je thriller režiséra Marca Fostera „Stay“, kde jej partnerom bol Ewan McGregor. V súčasnej dobe pracuje na Novom Zélande, kde natáča remake klasického filmu „King Kong“ v réžii Petra Jacksona.

SIMON BAKER (Max Rourke)
Hral v mnohých filmoch. Narodil sa v Austrálii a ocenenie získal ešte pred svojim americkým debutom, ktorým bol film „L. A. – Utajené skutočnosti“, kde hral po boku Kurta Russela a Guya Pearcea.

V roku 1999 hral v populárnom westerne režiséra Anga Lee „Jazda s diablom“, s Tobey Maguireom. O rok neskôr to bol film „Červená planéta“. Spolu s Hilary Swankovou a Charlesom Shyerom si zahral v kostýmovej dráme „Aféra s náhrdelníkom“. Z jeho predchádzajúcich filmov spomenieme nezávislý film „Sunset Strip“, „Judas Kiss“ (s Emmou Thompsonovou a Alanom Rickmanom), „Restaurant“ s Andrianom Brodym alebo „Love From Ground Zero“ a „Most Wanted“.

DAVID DORFMAN (Aidan)
Opäť si zahral úlohu Aidana, syna novinárky Rachel Kellerovej z prvého filmu „Kruh“. Herecky debutoval vo filme „Úkryt“, kde hral syna Jodie Fosterovej, ďalej sa objavil ako syn Gwyneth Paltrowovej vo filme „Hore a dole“.

Nedávno si zahral v remaku klasického hororu „Texaský masaker motorovou pílou“. Objavil sa tiež v nezávislom filme „100 Mile Rule“ a v muzikáli „The Singing Detective“, kde predstavoval mladého Roverta Downeya, Jr. Zahral si tiež v televízii, kde vytvoril množstvo úloh.

ELIZABETH PERKINSová (Dr. Carol Breyerová)
Je známa z úspešnej komédie Penny Marshallovej „Veľký“, kde jej partnerom bol Tom Hanks. Narodila sa v Queense, v New Yorku, vyrastala vo Vermonte a navštevovala prestížnu Goodman School of Drama v Chicagu, potom niekoľko rokov vystupovala na rôznych divadelných scénach.

Vo filme debutovala v roku 1986, bol to film Edwarda Zwicka „About Last Night...“, čo bola filmová adaptácia drámy Davida Mameta „Sexual Perversity of Chicago“. Ďalej si zahrala vo filmoch: „Tanec sladkých sŕdc“, „Hľadá sa láska“, „Avalon“, „Doktor“, „Flinstonovci“ a iných.

SISSY SPACEKová (Evelyn)
Patrí k najuznávanejším herečkám posledných troch desaťročí. Získala Oscara® a päť Oscarových® nominácií, tri Zlaté Glóbusy a množstvo rôznych ocenení.

Pozornosť kritikov a publika jej priniesla dráma „Zapadákov“, režiséra Terrenca Malicka, v roku 1973, kde jej partnerom bol Martin Sheen. V roku 1976 získala prvú Oscarovú® nomináciu za hlavnú úlohu vo filme režiséra Briana De Palmu „Carrie“, podľa románu Stephena Kinga a v nasledujúcom roku získala Cenu newyorských kritikov za svoj výkon vo filme režiséra Roberta Altmana „Tri ženy“.

EMILY VANCAMPová (Emily)
Narodila sa a vyrástla v Port Perry – Ontario v Kanade. Od troch rokov vystupovala ako tanečnica. Keď mala 12 rokov, presťahovali sa do Montrealu, kde bola prijatá na prestížnu baletnú školu (L´Ecole Superieure de Danse de Quebec). Taktiež jej staršia sestra Katie je baletkou.

Jej prvou úlohou bolo stvárnenie postavy mladej Jacqueliny Bouvierovej v televíznom seriáli „Jackie Kennedy Onassis“. Debutovala v nezávislom filme „Lost & Delirious, ktorý bol hitom festivalu Sundance v roku 2001. Ďalej hrala vo filme „The House on Turkey Street“ a nedávno vo filmovej dráme „A Different Loyality“, kde hlavné úlohy vytvorili Sharon Stone a Rupert Everet.

KELLY STABLESová (Samara)
Získala titul Bachelor of Arts Degree na univerzite v Missouri. Ako herečka začala hrať v divadle. Potom, čo sa presťahovala do Los Angeles, získala úlohy najprv v televízii a neskôr aj vo filmoch: „Bring It on Again“, „Haunted Mansion“, „Kruh“ a „SpiderMan“.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu