Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najštýlovejší film leta: Baby Driver prichádza do kín

Zobraziť galériu (14)
(Zdroj: PR)

Filmový mix benzínu a hudby, rýchle autá a Jamie Foxx s Kevinom Spaceym ako záporáci. Baby Driver je príbehom hudbou posadnutého mladíka menom Baby (Ansel Elgort), ktorý robí šoféra bankovým lupičom. Keď sa zamiluje do čašníčky Debory (Lily James), chce dať zbohom kriminálnej minulosti a začať nový život so ženou svojich snov. Jeho šéf Doc (Kevin Spacey) sa však najlepšieho únikového šoféra tak ľahko nevzdá…

Z filmového mixu benzínu a hudby režiséra Edgara Wrighta (Hot Fuzz, Scott Pilgrim proti celému svetu) sú zahraniční kritici a diváci bez seba a vymysleli jej už aj nový žáner. Akčný krimi muzikál poháňa 30 dôsledne vybratých trackov - od Becka cez Simona a Garfunkela až po Queen. Vo filme sa však nespieva ani netancuje, preto podľa jeho tvorcov nejde o typický muzikál. Najlepšie to vystihol filmový kritik Peter Travers z magazínu Rolling Stone: „Tomuto hovorím letný film. Baby Driver má všetko: näpatie, humor, sex, nonstop akciu a neskutočný soundtrack.”

V Babyho červenom Subaru sa vo filme vystrieda exkluzívne herecké obsadenie. Samotného Babyho v podaní Ansela Elgorta (Divergencia, Papierové mestá) dopĺňajú nežná Lily James (Downtown Abbey, Vojna a mier), pragmatický Kevin Spacey (House of Cards), šialený Jamie Foxx (Divoký Django) a párik zaľúbencov Jon Hamm (Mad Men) a Eiza González (seriál Od súmraku do úsvitu). Malú rolu si dokonca vo filme strihol basgitarista legendárnych Red Hot Chilli Peppers - Flea.

Akčná krimikomédia Baby Driver môžete vidieť v našich kinách už tento štvrtok 27. júla 2017. Na vaše plátna ju prinesie spoločnosť Itafilm.       

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu