Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Príbeh najslávnejšieho stroskotanca na svete Robinsona Crusoa prichádza do kín

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Magic Box)

Pripravte sa na pravdivý príbeh Robinsona Crusoa a jeho verného priateľa – papagája Utorka!

Kniha Daniela Defoa o živote čudáka Robinsona Crusoa, námorníka z Yorku, vznikla z rozprávania o škótskom námorníkovi Alexandrovi Selkirkovi. Alexander bol v roku 1705 po nezhodách s kapitánom vysadený z lode na neosídlenom ostrove Más a Tierra v Tichom oceáne, na ktorom prežil štyri roky a štyri mesiace. Ostrov bol neskôr premenovaný na Ostrov Robinsona Crusoa, patrí štátu Chile a má chladné podnebie, takže na ňom žijú tulene a tučniaci. Daniel Defoe ostrov umiestnil do teplých vĺn Atlantiku.                                                                                                                     

18. februára prichádza do kín animované spracovanie slávneho románu.

Na malom exotickom ostrove si žije sebaistý papagáj Utorok so svojimi zvieracími kamarátmi ako v raji. Utorok sníva o tom, ako raz objaví svet. Po prudkej búrke nájde na pláži podivné stvorenie: Robinsona Crusoa. Utorok okamžite vidí Crusoa ako svoju letenku z ostrova, aby mohol preskúmať nové krajiny. Crusoe čoskoro zistí, že kľúčom k prežitiu na opustenom ostrove je práve pomoc tohto čudného vtáka a jeho kamarátov. Dohodnúť sa s nimi nie je jednoduché, pretože zvieratá nehovoria ľudskou rečou.

Pomaly ale isto začínajú žiť v harmónii. Jedného dňa ich pohodlný život obrátia naruby dve zlé mačky, ktoré chcú ovládnuť ostrov. Strhne sa bitka, vďaka ktorej objavia Crusoe a zvieratá skutočnú silu priateľstva v boji proti všetkému neočakávanému (i dvom mačkám).

Pripojte sa ku Crusoovi na jeho zábavnej divokej jazde pre celú rodinu a znovuobjavte klasický príbeh v jeho novom spracovaní.

Rodinný dobrodružný príbeh natočil skúsený režisér animovaných príbehov pre deti – Ben Stassen. Malých aj veľkých divákov si získal filmami ako Sammyho dobrodružstvá, Dom kúziel, či Cesta na Mesiac 3D.

Film Robinson Crusoe uvidia diváci po celom Slovensku od 18. februára v 2D a v 3D verzii.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu