Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

"SKYFALL" nová skladba od Adelle na celosvetový deň Jamesa Bonda

Bond CD
Bond CD (Zdroj: Forumfilm)

V piatok 5. októbra o 00:07 londýnskeho času na www.adele.tv uvedie Adele v premiére svoju najnovšiu skladbu „Skyfall“, ktorá bola zložená pre novú bondovku s rovnakým názvom. Následne si ju záujemcovia budú môcť kúpiť a stiahnuť. Objednať sa už dá na http://smarturl.it/AdeleSkyfall

 

5. október 2012 je celosvetovo venovaný oslavám 50-teho výročia Jamesa Bonda.

Po prečítaní scenára k filmu, Adele oslovila Paula Epwortha, aby jej pomohol napísať a produkovať ústrednú skladbu k novej bondovke. Adele priznáva: "Zo začiatku som trochu váhala, či ísť do tohto projektu. Piesne z bondoviek bývajú vždy stredobodom pozornosti a s tým je spojený aj určitý tlak. Ale potom som sa do scenára zamilovala a Paul prišiel so skvelými nápadmi na skladbu a napokon sme sa do toho naplno pustili. Bavilo ma to od prvých taktov, je to pre mňa úplne nová a vzrušujúca skúsenosť. Keď počas nahrávania zazneli sláčiky, bol to pre mňa jeden z najúžasnejších momentov v živote. Som si istá, že v šesťdesiatke si budem spokojne česať vlasy a hovoriť všetkým, že som kedysi bola Bond girl!" Skladba k snímke Skyfall vznikla v hudobnom štúdiu Abbey Road Studios v Londýne a nahral ju 77-členný orchester.

"Skyfall" je prvá nahrávka Adele od vydania jej super úspešného albumu „21“ na začiatku roka 2011. K dnešnému dňu sa z neho predalo viac ako 24 miliónov kusov po celom svete a Adele priniesol 6 cien Grammy a po 2 ceny z Brit Awards a Ivor Novello Awards. „21“ sa stal najpredávanejším albumom rokov 2011 a 2012.

Film SKYFALL bude mať 26. októbra  premiéru vo Veľkej Británii a 9. novembra v USA.

O SKYFALL

Daniel Craig sa vracia ako James Bond 007  - v 23-om pokračovaní najdlhšie bežiacej filmovej série všetkých čias s názvom SKYFALL.  V najnovšom príbehu prejde ťažkou skúškou Bondova lojalita voči M, ktorú doháňa jej vlastná minulosť. Keď MI6 napadne neznámy útočník, Bond musí vypátrať a zneškodniť zdroj ohrozenia – bez ohľadu na to, koľko bude musieť obetovať on sám.

Najnovšiu bondovku prináša EON Productions Alberta R. Broccoliho, Metro-Goldwyn-Mayer Studios ad Sony Pictures Entertainment.  Režisérskej taktovky sa ujal Sam Mendes a produkciu zabezpečujú Michael G. Wilson a Barbara Broccoli. Autorom scenára sú Neal Purvis, Robert Wade a John Logan. 

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu