Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Drsná premiéra: Spotený Agent 007 sa v horúčkach ledva držal na nohách!

Spotený Daniel Craig sa v horúčkach utiera vreckovkou. Zobraziť galériu (6)
Spotený Daniel Craig sa v horúčkach utiera vreckovkou. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Vytrpel si svoje! Očakávaný nový diel bondovky tento týždeň konečne dorazil do kín, no jej hlavný hrdina si mediálnu pozornosť príliš nevychutnával. Daniela Craiga (44) totiž skolila chrípka, kvôli ktorej na červenom koberci zrejme odpočítaval každú minútu. Miestami sa dokonca zdalo, že odpadne priamo pred objektívmi.

Premiéru takmer neustál! Aj keď Daniel Craig pred zástupcami médií strúhal kamennú tvár hodnú Jamesa Bonda, v skutočnosti veľa dôvodov na úsmev nemal. Namiesto pompéznej udalosti by totiž radšej oddychoval v posteli. Na premiére najnovšej snímky Skyfall dostal jeho organizmus poriadne zabrať. V horúčkach a doslova v pote tváre musel odolávať chrípke.

O tom, že s Danielom nie je všetko v poriadku, svedčia zábery, na ktorých sa unavene utiera vreckovkou. Pomocnú ruku mu podávala asistentka, no pre istotu v jeho tesnej blízkosti stál aj člen bezpečnostnej služby. Bledý a spotený herec neskôr pred fotografmi pózoval so svojimi kolegami, rozdával autogramy fanúšikom a dokonca sa pokúšal o úsmevy. Na londýnsky zážitok však zrejme pre vírusové ochorenie nebude spomínať práve v najlepšom.

Namiesto Craiga už opäť očarila pôvabná Bondgirl, v ktorej koži sa tentoraz ocitla 33-ročná francúzska kráska Bérénice Marlohe. Tá zvolila noblesnú červenú róbu s kyprým dekoltom a výrazným líčením. A čo pri práci po boku Jamesa Bonda vlastne preferovala? „Uprednostňovala som flirtovanie, pretože súboje sú náročnou prácou a navyše vám po nej ostane veľa modrín,“ prezradila v jednom z rozhovorov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu