Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Piešťanský Rytmus - T-Mobile Music City v meste, kde sa zrodil Kontrafakt

Kontrafakt Zobraziť galériu (2)
Kontrafakt

BRATISLAVA - Séria koncertov tretieho ročníka festivalu v meste T- Mobile Music City prichádza do Piešťan, mesta, kde sa zrodila slávna skupina Kontrafakt. Bez Rytmusa a jeho partičky sa to samozrejme neobíde. Najznámejší slovenský hip-hoper odkazuje: „Chystám prekvapenie!“

Tretie tohtoročné Music City naplánované na 10. septembra v Piešťanoch má podtitul „Piešťanský Rytmus“. Je to tak trochu pocta triu Kontrafakt a jeho lídrovi, ktorý s projektom aktívne od začiatku spolupracuje. Myšlienka priniesť všetkým ľuďom hudbu zdarma do ich mesta ho nadchla, preto sa rozhodol podporovať ju. Najsilnejšie pódium bude teda hip-hopové, okrem domáceho Kontrafaktu tu vystúpia najznámejší slovenskí hip-hoperi a hostia z Čiech – Indy a Wich.

Ani fanúšikovia iných hudobných žánrov neostanú bez programu, pretože ďalšie tri pódiá ponúknu všetko od klasiky cez dance po rock. Zaujímavosťou programu je účasť zoskupenia Slovak Festival Orchestra, ktoré vedie mladý charizmatický huslista Vladimir Jablokov. Orchester vystupuje prevažne v zahraničí, hlavne Írsku a sľubuje poriadny nárez klasiky.

Zahanbiť sa nedajú ani klasickí rockeri na hlavnom pódiu. Vystúpia tu slovenské elektro-gitarové, staré dobré gitarové kapely aj najznámejšia ska kapela. Ako dídžeji sa na Dance pódiu predstavia napríklad páni DJ Carlo alebo André Tribale.

Afterparty sa začína o 4. hodine a potrvá do rána, aby tak naplnila prísľub T-Mobile Music City – 24 hodín hudby zdarma pre všetkých.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu