Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sex v meste 2 prichádza do kín

Sex v meste 2 má slovenskú premiéru už tento týždeň
Sex v meste 2 má slovenskú premiéru už tento týždeň

BRATISLAVA - Po dvoch rokoch sa všetky ženy, dámy, dievčatá aj baby opäť dočkali. SEX V MESTE 2, jeden z najviac očakávaných filmových eventov roka, sa objaví na plátnach kín už budúci týždeň.

Slovensko je vôbec jednou z prvých krajín na svete, v ktorej sa film bude premietať. Veľkolepá a štýlová VIP premiéra je naplánovaná už na 25. mája. Miestom konania bude Eurovea – nové centrum Bratislavy na nábreží Dunaja. Pozvaní prominentní hostia budú do multikina Palace Cinemas prichádzať po červenom koberci, ako to býva zvykom pri veľkých hollywoodskych premiérach. Návštevníci centra budú mať šancu naživo uvidieť a pozdraviť známe tváre slovenského šoubiznisu a verejného života.

Zábava, móda, priateľstvo - SEX V MESTE 2 prináša všetko, a ešte niečo navyše. Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) a Miranda (Cynthia Nixon) tentokrát zažijú čarovné a slnkom zaliate dobrodružstvo.

Ďaleko od New Yorku, na jednom z najluxusnejších, najexotickejších a najvzrušujúcejších miest na svete, kde sa večierky nikdy nekončia a kde každé zákutie skrýva nejaké tajomstvo, budú riešiť otázku, čo presne znamená veta „...a potom žili šťastne až naveky“ a či sa dá uniknúť nudným manželským a materským stereotypom.

Štýlové pokračovanie filmového hitu z roku 2008 je plné žiarivého lesku, ale aj neočakávaných prekvapení.

V programoch najväčších slovenských kín sa SEX V MESTE 2 objaví od 27. mája. Príde čas vyraziť si von s babami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu