Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Lýdia Eckhardt predstaví novú kolekciu na leto 2010

Lýdia Eckhardt
Lýdia Eckhardt

Módna návrhárka Lýdia Eckhardt v spolupráci s Produkčným domom FORZA pripravila pre svojich priaznivcov a priateľov tri módne prehliadky v mestách: Poprad, Martin a Bratislava. Jej tohtoročná séria módnych prehliadok v troch slovenských mestách bude ukážkou nových inšpirácií a trendov pre nadchádzajúce leto.

V Aréne Poprad uvedie svoju prehliadku z ôsmich kolekcií 30. apríla, v Slovenskom komornom divadle Martin 3. mája a fashion show ukončí veľkolepo v Bratislave 13. mája v priestoroch kaštieľa v Studenom (Most pri Bratislave).

Prehliadky majú svoju vlastnú atmosféru, svoj rukopis, sú spoločenskou udalosťou. Nebude to inak ani tentokrát. Módne defilé ôsmich kolekcií aktuálnych modelov na sezónu Leto 2010 s názvami Motýle, Trblietanie, Dana Voda, Farebná lúka, Život v lese, Mladí tvorcovia, Západ slnka a Večernica.

Na móle sa budú predvádzať krásne modelky ako Martina Dávidová, Simona Slobodníková, Tatiana Krčméryová, Katarína Holáňová, Sandra Manáková, Denisa Mendrejová, a. i. Počas prehliadky sa predstavia očarujúce tanečníčky a skupina Fragile. Moderátorkou prehliadok bude aj tento rok Jarmila Hargašová.

 

Záujemcovia si vstupenky môžu zakúpiť na predajných miestach v sieti Eventim po celom Slovensku alebo cez internetovú stránku www.eventim.sk. Vstupenky na módnu prehliadku v meste Poprad sú za 60 € vrátane recepcie a 25 € bez recepcie. Vstupenku na bratislavskú módnu prehliadku si môžete zakúpiť za 100 alebo 70 € vrátane recepcie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu