Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

GUnaGU online: Bláznivá komédia o mužoch, ktorí v Amerike pred niečím utekajú

Bláznivá komédia o mužoch, ktorí v Amerike pred niečím utekajú Zobraziť galériu (3)
Bláznivá komédia o mužoch, ktorí v Amerike pred niečím utekajú (Zdroj: gunagu)

Potrebujeme ešte priateľov, manželky, milencov, milenky, keď máme svoje smartfóny? Nikdy v dejinách ľudia tak veľa nekomunikovali cez svoje mobily ako pred koronavírusom... Možno ešte nikdy neboli takí osamelí. A práve o tom je bláznivá komédia Milujem svoj mobil jedného z najlepších divadiel na Slovensku – divadla GUnaGU.

21.4. si môžete so svojou partnerkou či partnerom vyložiť nohy a z gauča svojej obývačky alebo z postele svojej spálne pozrieť prvé online predstavenie divadla GUnaGU. Lístky nájdete na predpredaj.sk.

Bláznivá komédia Milujem svoj mobil rieši nielen erotiku pomocou mobilu, ale aj možnosť, či sa dá dovolať bohu a niečo si od neho priať. „Sme traja Slováci, ktorí vystúpia na letisku v Amerike a našim delegátom a šoférom je náš krajan. Viliam Klimáček komédiu umiestnil do starého Cadillacu. Po ceste si všetci štyria (šofér, farár, študent a manažér) rozprávame svoje príbehy,“ priblížil dej  herec Viktor Horjan, ktorého v komédií uvidíte.  

Bláznivá komédia o mužoch,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gunagu)

Každý jeden z nich v Amerike pred niečím uteká. Jeden pred veriteľmi, druhý pred manželkou a tretí? Ten pred sebou samým. V predstavení okrem Viktora Horjana hrajú Roman Pomajbo, Martin Meľo a David Hartl.

„Sme malé divadlo, ktoré nie je platené zo štátneho rozpočtu. Budeme veľmi vďační, keď si ľudia kúpia vstupenky a podporia naše divadlo. Zároveň sa chcem ospravedlniť za kvalitu záznamu, keďže prenosy nemáme na vysokej úrovni, ako ich majú veľké divadlá. Sú to naše pracovné záznamy,“ vysvetlil Viktor Horjan. Verí však, že aj z takýchto predstavení budú mať ľudia v tejto čudnej dobe zážitok.

Bláznivá komédia o mužoch,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gunagu)

Repríza tejto úžasnej komédie sa uskutoční 21.4. Predstavenie si môžete pozrieť online o 20,00. Lístky aj s podporou divadla GUnaGU si môžete kúpiť na predpredaj.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu