Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Veľký záujem o turné Robo Grigorov a IMT Smile!

O spoločné turné Roba Grigorova a skupiny IMT Smile je veľký záujem. Zobraziť galériu (4)
O spoločné turné Roba Grigorova a skupiny IMT Smile je veľký záujem.

KOŠICE - Príjemným prekvapením pre organizátorov je záujem fanúšikov o koncerty Robo Grigorov & IMT Smile TOUR 2007! Dva týždne pred koncertom v Košiciach museli pre veľký záujem o vstupenky zameniť pôvodnú Infinity Arénu za väčšiu halu Cassosport Košice.

Organizátor turné Miro Tásler: „Predvčerom sme sa vrátili z koncertov v Írsku a po informáciách o veľkom záujme o náš koncert v Košiciach sme sa hneď začali pohrávať s myšlienkou presunúť to do haly s väčšou kapacitou... Predsa len Robo ide na turné po X-rokoch a kto vie, kedy sa to ešte môže podariť. Koncerty si chceme užiť a radi to doprajeme všetkým, ktorí budú mať o to záujem...“

Exkluzívne spoločné koncerty v troch slovenských mestách prinášajú jedinečné spojenie skvelého interpreta a vynikajúcej koncertnej kapely 5.decembra v Bratislave, 7.decembra v Banskej Bystrici a 8.decembra v Košiciach.

Iba tieto tri slovenské mestá zažijú v decembri skutočnú hudobnú lahôdku, ktorú ako špeciálny hosť v Bratislave doplní česká megahviezda Petr Kolář (Český Slávik 2006 – 2.miesto v kategórii spevák). Predkapelou na bystrickom a košickom koncerte bude prešovská skupina The Raindown.

Samotné turné ponúka v histórii slovenských koncertov aj jeden unikát! Netradične riešenú scénu so špeciálnym hľadiskom priamo na pódiu v limitovanom počte max. 60 ľudí v tzv. „VIP on stage“. Ľudia so zakúpenými špeciálnymi vstupenkami budú vlastne súčasťou scény a samotný koncert zažijú z pohľadu priamo nad pódiom. „O tieto vstupenky je takisto enormný záujem a tak prezradím, že si ich fanúšikovia budú môcť kúpiť až začiatkom decembra“ dodal Miro Tásler.
Predpredaj vstupeniek v sieti Ticketportal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu