Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Robo Grigorov a IMT Smile spolu na turné!

Robo Grigorov a Ivan Tásler Zobraziť galériu (3)
Robo Grigorov a Ivan Tásler

BRATISLAVA - Po úspešnom roku 2007, v ktorom Robo Grigorov bodoval albumom „Balady“ a IMT Smile potešili svojich fanúšikov albumom „IMT Smile Live“ je na začiatok decembra prichystané obrovské prekvapenie ich fanúšikom: Robo Grigorov & IMT Smile TOUR 2007!

Trojica exkluzívnych spoločných koncertov v troch slovenských mestách prináša jedinečné spojenie skvelého interpreta a vynikajúcej koncertnej kapely 5.decembra v Bratislave, 7.decembra v Banskej Bystrici a 8.decembra v Košiciach.

Iba tieto tri slovenské mestá zažijú v decembri skutočnú hudobnú lahôdku, ktorú ako špeciálny hosť v Bratislave doplní česká megahviezda Petr Kolář (Český Slávik 2006 – 2.miesto v kategórii spevák). Predkapelou na bystrickom a košickom koncerte bude prešovská skupina The Raindown.

Samotné turné ponúkne v histórii slovenských koncertov aj jeden unikát! Netradične riešenú scénu so špeciálnym hľadiskom priamo na pódiu v limitovanom počte max. 60 ľudí v tzv. „VIP on stage“. Ľudia so zakúpenými špeciálnymi vstupenkami budú vlastne súčasťou scény a samotný koncert zažijú z pohľadu priamo nad pódiom.
Spojenie Roba Grigorova a IMT Smile prinesie jeden z najlepších koncertných zážitkov v tomto roku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu