Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Natvrdo a bez cenzúry: Temné Kecy prichádzajú s novými projektmi

Temné Kecy prichádzajú s novými projektmi PR článok Zobraziť galériu (4)
Temné Kecy prichádzajú s novými projektmi (Zdroj: Archív Temné Kecy)

Ostrieľaní stand up komici, ktorí sa na Slovensku preslávili tým, že si nedávajú pred ústa servítku, prichádzajú vo svojej piatej sezóne s ďalšími novými projektmi. Najbližšie vystúpia so Sajfom a špeciálnymi hosťami 16. Júna v Bratislave.

Stovky vypredaných vystúpení na Slovensku i v zahraničí a viac ako 20 miliónov pozretí na youtube svedčia o tom, že ľudia chcú veci počuť natvrdo, od srdca a bez cenzúry. V najnovšej sezóne Temné Kecy nadviazali spoluprácu so skvelou pražskou scénou Stand up factory, kde chodia jednotlivo vystupovať, zatiaľ čo zasa českí zabávači ako Jirka Jakima či Martin Jirman chodia spríjemňovať domáce vystúpenia Temných Kecov.

Temné Kecy prichádzajú s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív Temné Kecy)

Okrem iného sa konečne rozvinul potenciál čoraz obľúbenejšieho IT-čkára Dana Čistého, ktorý spustil Temný livestream a postupne si pozýva svojich kolegov, ktorí vskutku netradične a po svojom komentujú najnovšie hry na herné konzoly.

Temné Kecy prichádzajú s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív Temné Kecy)

To však stále nie je všetko, v najbližšej dobe sa predstavia aj s formátom, kde budú komentovať novinky zo sveta filmov a dokonca príde aj na varenie! Iste sa je načo tešiť.

Ďalšia veľká premiéra Temných Kecov (v poradí už 29.) sa uskutoční 16. júna v bratislavskom Ateliéry Babylon, lístky sa míňajú ako teplé rožky, takže netreba s ich kupovaním otáľať. Okrem osvedčených mien ako Ladižo, Jerry či Dano Čistý sa objavia aj nové talenty, český hosť J. Jakima a príde aj legendárny Sajfa! Nemôže samozrejme chýbať aj ženský element, ktorý zabezpečí šarmantná speváčka Mirka Miškechová.

Temné Kecy prichádzajú s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív Temné Kecy)

-Reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu