Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mária Čírová vypredala Istropolis za pár dní: Na koncerte sľubuje veľkolepú šou

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: predpredaj.sk)

Už o necelé dva týždne sa fanúšikovia slovenskej speváčky Márie Čírovej môžu tešiť na veľkolepú gala šou 3ONE & 1ONLY MÁRIA ČÍROVÁ. Spolu s nimi a 40 skvelými hudobníkmi a spevákmi oslávi 24. novembra 10 rokov na hudobnej scéne a zároveň aj svoje 30. narodeniny.

Koncert sa pre veľký záujem „sťahuje“ z Istropolisu do Incheby

Galakoncert 3ONE & 1ONLY MÁRIA ČÍROVÁ sa mal pôvodne konať v bratislavskom Istropolise na Trnavskom mýte. Vstupenky sa však rýchlo vypredali, a preto sa organizátori rozhodli koncert presunúť do Incheba Expo Arény. „Neustále sa nám ozývali ďalší priatelia, že sa im vstupenky neušli. Rozhodli sme sa preto koncert presunúť do väčších priestorov. Veľmi sa teším na všetkých, ktorí si moju unikátnu oslavu nenechajú ujsť. Bude pre mňa zároveň aj poďakovaním fanúšikom,“ dodáva slovenská diva.

Mária Čírová vypredala Istropolis
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

Predstaví sa až 40 účinkujúcich na jednom pódiu

Máriu bude počas slávnostného večera sprevádzať jej kapela, sláčikový orchester, a tiež spevácky zbor, cimbalovka i vokalisti. Dohromady sa na pódiu vystrieda až 40 účinkujúcich.

Koncert bude rozdelený do troch tematických častí, ktoré fanúšikov chronologicky prevedú celou Máriinou speváckou kariérou. Každá tematická časť sa bude venovať inej fáze môjho života a kariéry,“ vysvetľuje Mária a dodáva: „Začneme ľudovou hudbou, potom sa presunieme ku gospelu a napokon sa dostaneme k popovej ére.“

Fanúšikovia sa môžu tešiť nielen na nezabudnuteľný hudobný, ale aj vizuálny zážitok. Mária sa totiž počas večera predstaví nielen v troch hudobných polohách, ale tiež v troch rôznych stylingoch od rôznych slovenských návrhárov. „O šaty k úvodnej, teda ľudovej časti koncertu, sa postará Jaroslava Wurl Kocanová. Ostatné mená si zatiaľ nechávam ako prekvapenie...“ dodáva Mária.

Špeciálne narodeninové prekvapenia

Zaujímavosťou je, že Mária počas večera nebude len spievať, ale pre fanúšikov si pripravila aj špeciálne narodeninové prekvapenie. Pri príležitosti svojich 30. narodenín, ktoré oslávi 20. novembra, teda 4 dni pred koncertom, bude odpovedať na 30 otázok od fanúšikov v pripravených videách.

Mária Čírová vypredala Istropolis
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

Mária Čírová je uznávaná slovenská speváčka, skladateľka a klaviristka. V roku 2008 sa stala víťazkou 8. ročníka súťaže Coca Cola Popstar, o rok neskôr získala Zlatého slávika v kategórii Objav roka a v roku 2018 cenu OTO za rok 2017 v kategórii speváčka roka. Medzi jej najväčšie hity patria Búrka, Unikát, Chýbaš, Bez obáv, Strácam a mnohé ďalšie. Za svoju 10-ročnú kariéru vydala štyri albumy, a to Búrka 2008, Na dosah 2011, Vianočný album a #2017.

Vstupenky sú v predaji v sieti .

Mária Čírová vypredala Istropolis
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu