Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Horkýže Slíže chcú Američania

Kuka a jeho kapelu opäť vyniesol na výslnie nový hit R´n´B Soul. Vďaka nemu sa zrejme preslávia aj v USA. Zobraziť galériu (15)
Kuka a jeho kapelu opäť vyniesol na výslnie nový hit R´n´B Soul. Vďaka nemu sa zrejme preslávia aj v USA. (Zdroj: Nový Čas)

NITRA - Jedna z najobľúbenejších slovenských kapiel Horkýže Slíže boduje! A nielen u nás. Ich nový klip R´n´B Soul žne obrovské úspechy a kapelu dnes chcú dokonca v Amerike.

Už dva týždne od zverejnenia klipu R´n´B Soul na internetovom portáli youtube.com sa Horkýže Slíže stali držiteľmi rekordu sledovanosti v rámci strednej Európy. Ich videoklip videlo vtedy 200-tisíc ľudí. A k dnešnému dňu je to už pol milióna.

„Veľmi nás to teší. Úspech máme nielen vďaka paródii šoubiznisu, ale aj v súčasnosti modernému štýlu a bezpochyby vďaka kvalitnému textu,“ hovorí nadšene manažérka kapely a manželka lídra Petra Kuka Hrivňáka Katka Hrivňáková.

A aj to zrejme urobilo kapele meno až za veľkou mlákou. „Áno, je to tak. Ozvali sa nám americkí filmári, či by sme im neprepožičali jednu našu pesničku. Tá by sa mala stať úvodnou zvučkou k pripravovanému americkému dobrodružnému seriálu 13 pohrebov,“ prezrádza Hrivňáková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu