Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Placebo priletí súkromným lietadlom!

Placebo
Placebo

PIEŠŤANY – Hlavná hviezda letného festivalu HODOKVAS britská skupina Placebo priletí na Slovensko súkromným lietadlom. Privátny jet pristane na letisku v Bratislave, skupina bude ubytovaná v jednom z bratislavských hotelov. Trojica hudobníkov na čele s charizmatickým Brianom Molkom na poslednú chvíľu zmenila svoje plány a do Piešťan pricestuje iba pár hodín pred koncertom, ktorým 4. júla vyvrcholí prvý deň Hodokvasu...

„Manažment skupiny nás pred niekoľkými týždňami informoval, že by mali záujem o dobrý hotel v Piešťanoch s možnosťou kúpeľných programov. Nakoniec nám len sucho oznámili, že priletia vlastným lietadlom a prenocujú v Bratislave,“ vraví hudobný dramaturg Hodokvasu Dodo Tarkay. Skupina Placebo priletí na Slovensko 4-tého júla, teda v prvý deň festivalu. Na hlavnom pódiu vystúpia krátko pred polnocou a ich koncert bude trvať zhruba 90 minút.

Pre skupinu Placebo je pripravená špeciálna svetelná a zvuková technika, ktorú privezie 6 nákladných áut z Nemecka. Zabezpečenie svetiel, zvuku a špeciálnych efektov bude počas koncertu glam-rockových hviezd z Anglicka strážiť počas ich vystúpenia vyše 40 technikov. Po koncerte sa skupina chce krátko zdržať na festivale, ale noc už strávia opäť v našom hlavnom meste. Čo budú robiť na druhý deň manažment skupiny nechcel komentovať. Plánovaný odlet ich súkromného lietadla je však až v piatok dopoludnia, teda po skončení Hodokvasu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu