Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Goran Bregović bude koncertovať na Artfilme

Goran Bregović
Goran Bregović

Hoci Artfilm je filmový festival, usporiadatelia myslia i na tých, ktorí si od filmu potrebujú občas oddýchnuť pri kvalitnej hudbe. Vrcholom bude koncert Gorana Bregovića a jeho Wedding and Funeral Band v piatok 29. júna o 20.30 h na Mierovom námestí, no atraktívny hudobný program čaká účastníkov festivalu každý večer.

V Trenčíne bude od piatka 22. až do piatka 29. júna centrom festivalovej zábavy Steps Club. Na začiatok i na koniec sú pripravené dve Wilsonic Night v znamení Nu jazz a Breakbeat v podaní špičkových DJ's: DJ Tibor Holoda, DJ Junior a prekvapení – DJ KoO (Randon Logic, Ljubljana – Slovinsko) a DJ Eddy Ramich (Eddy meets Yannah, Compost, Zagreb – Chorvátsko).

Ďalšie večery sa od 21.00 h o zábavu postarajú Vec Live, DJ Jazzy, James June Schneider (Francúzsko), známe rockové trio Feelme, skupina Lavagance a hviezda švajčiarskej klubovej scény DJ Minus 8. Milovníkom kvalitnej hudby nuda nehrozí ani v Trenčianskych Tepliciach.

V dňoch 25. - 29. júna sa vo Festivalovej kaviarni (Kúpeľná dvorana) vždy o 21.00 h bude konať, podobne ako vlani, séria koncertov Každý večer naživo. Vystúpia na nich Erich Boboš Procházka Blues Band, Komajota, Adriena Bartošová a Jazz Trio, český herec a pesničkár Jiří Schmitzer a DJ Tusom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu