Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Na spoločnom Turné Horkýže Slíže a Polemic aj Chiki Liki Tu-A

Chiki Liki Tu-A Zobraziť galériu (8)
Chiki Liki Tu-A

Koncertná šnúra skupín Horkýže Slíže a Polemic po slovenských mestách pod názvom TOPFEST TOUR OPÄŤ PO ROKU začína už tento týždeň, konkrétne v piatok 11.februára koncertom v Poprade a zmeneným nedeľným koncertom v Prešove. Budúcotýždňový koncert v jednej z najkrajších športových hál na Slovensku - Aréne Brezno ozdobí výnimočne iba na tento večer exkluzívny hosť turné skupina Chiki Liki Tu-A dokonca za nezmenenú výšku vstupného !

Zo šiestich plánovaných zastávok je už polovica koncertov vypredaná! Ako prvý bol vypredaný spoločný koncert skupín Horkýže Slíže, Polemic a Borra v Prešove, ktorý sa kvôli tomu, aby ho mohli vidieť aj ďalší fanúšikovia presunul na iné miesto, ale aj deň...

Dušan Drobný z usporiadateľskej agentúry DUNA: “Športová hala, ktorú sme pôvodne v Prešove prenajali na toto turné bola vypredaná ako prvá, preto sme sa snažili nájsť niečo väčšie, ale jediná vhodná hala – známa prešovská hádzanárska bašta mala najbližší voľný deň až v nedeľu. Teraz máme teda ďalšie vstupenky v predpredaji, ale znova upozorňujeme fanúšikov, ktorí sa chystali do Prešova, že koncert sa presúva na nedeľu 13.februára do Handball Arény. Samozrejme už skôr zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti! V prípade, že niekomu táto zmena nevyhovuje, vstupenky môže vrátiť na predajnom mieste do 16.2. 2011!“.

Ďalší vypredaný koncert turné hlási už tri týždne pred termínom Trenčín a doslova iba zopár voľných miest je v predpredaji na koncert v Červeníku. Prázdnotou nebude zívať ani otvárací koncert v popradskej Aréne - tam odštartuje toto turné už tento piatok 11.februára o 18:00hod.

Priamo pod tatranskými končiarmi okúsia ako prví fanúšikovia skupín Horkýže Slíže, Polemic a Borra TOPFEST TOUR OPÄŤ PO ROKU so všetkým čo je pre nich pripravené! Prevleky, masky, divoké súťaže, neopakovateľné komentáre a vstupy Kuka a jeho družiny, súťaž o najkrajší ženský úsmev v sále, súťaže o Shanghai Coly, ale aj o cenu, ktorú by na takomto rockovom koncerte určite nikto nečakal...

Líder Horkýže Slíže Peter „Kuko“ Hrivnák dokonca ani počas jednotlivých koncertov turné nevynechá svoju dennú dávku športu a tak trochu šokuje: „ Robím všetko preto, aby som na tomto turné bol vo vynikajúcej kondícii, takže z mesta do mesta budem prevlákať aj svoj vlastný stacionárny bicykel a chystám sa športovať priamo počas koncertu na pódiu!

Ďalšie a nie posledné prekvapenie si skupina pripravila exkluzívne iba pre ich koncert v Brezne (18.2.), kde namiesto skupiny Borra vystúpia so svojim vlastným programom ďalší naslovovzatí odborníci na skvelý koncertný zážitok – dnes už pätnásť rokov žiariaca hviezda alternatívnej scény skupina Chiki liki tu-a ! „Na Brezno sa špeciálne teším. To bude silná trojka jak hovado!“ Takouto parafrázou jednej z ich hitoviek okomentoval spojenie skupín Polemic, Horkýže Slíže a Chiki liki tu-a na jednom pódiu líder „Slížov“ Kuko.

Spoločné turné skupín Horkýže Slíže a Polemic s predkapelou Borra štartuje pod názvom TOPFEST TOUR OPÄŤ PO ROKU koncertom v popradskej Aréne 11.2., nasleduje 13.2. Prešov, 18.2. Brezno (špeciálny hosť koncertu Chiki liki tu-a), 19.2. Červeník, 25.2. Bratislava a 26.2. turné zakončí spoločný koncert v Športovej hale Trenčín. Každý z koncertov začína v rovnakom čase o 18:00hod. Predpredaj vstupeniek v sieťach Ticketportal už za 5€, priamo na mieste koncertu 7€.

TOPFEST TOUR OPÄŤ PO ROKU
11.2.2011 Aréna Poprad
13.2.2011 Tatran Handball Aréna Prešov
18.2.2011 Aréna Brezno
19.2.2011 Dom kultúry Červeník
25.2.2011 Športová hala Pasienky Bratislava
26.2.2011 Športová hala Trenčín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu