Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Polemic a Horkýže Slíže budú spievať aj Farmár hľadá ženu

Polemic Zobraziť galériu (2)
Polemic

BRATISLAVA - V piatok 11. februára sa v popradskej Aréne začne spoločné turné skupín Polemic a Horkýže Slíže. Na koncertoch sa objavia aj pesničky, ktoré obe kapely zaspievajú vedno.

Šesť zastávok bude mať séria jarných koncertov Polemicu a skupiny Horkýže Slíže. Na spoločnom turné boli už aj pred rokom, pre veľký úspech ho túto sezónu opakujú pod mierne modifikovaným názvom TOPFEST TOUR OPAŤ PO ROKU. „Slíže sú naša krvná skupina,“ vysvetľuje opätovnú kooperáciu Braňo Bejzo Bajza, spevák Polemicu. „Verím, že to bude opäť veľmi dobrý dvojkapelovú žúr.“ Skupina Polemic pre potreby turné upravuje svoj tradičný koncertný repertoár, staršie skladby vymieňa za novšie a niektoré pesničky budú obe skupiny dokonca hrať a spievať spolu. Napríklad aj novinku Farmár hľadá ženu.

„Je to skladba, ktorá nevznikla vo vnútri Horkýže Slíže. Spevák Kuko sa ako textár spojil s producentom Sanchezom a urobili pesničky z úplne iného súdka. Kuko sa v nich dokonca naozaj snažil obchádzať sprosté slová,“ smeje sa Bejzo. „Z tejto várky je aj skladba Farmár hľadá ženu, ktorú na koncertoch budeme spolu hrať.“

V tomto období, keď do štartu turné zostáva len pár dní, sa obe skupiny stretávajú a unikátnu pesničku poctivo skúšajú. „Bude to príjemný úlet, v ktorom skombinujeme balkánsky sound s naším typickým ska.“ Po premiére 11.2. v Poprade čakajú Polemic a Horkýže Slíže ďalšie zastávky 12.2. v Prešove, 18.2. v Brezne, 19.2. v Červeníku, 25.2. v Bratislave a 26.2. v Trenčíne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu