Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Štatút súťaže „Monada“

Monada
Monada

BRATISLAVA - Štatút súťaže „Monada“

Štatút súťaže „Monada“

I. Základné ustanovenia
1. Organizátorom súťaže „Monada“ je Zoznam, s.r.o., so sídlom Viedenská 5, 85101 Bratislava IČO: 36 029 076, IČ DPH: SK2020091997, spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri vedenom Okresným súdom Bratislava I, oddiel Sro, vložka č. 24598/B. Marketingovým partnerom je spoločnosť RELAXAČNÁ ŠKOLA MONADA, s.r.o., N. Teslu 28, 921 01 Piešťany, spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri vedenom Okresným súdom Trnava oddiel Sro, vložka č. 16944/T
2. Súťaž sa na základe tohto štatútu uskutoční na území Slovenskej republiky.
3. Súťaže sa môže zúčastniť každá fyzická osoba s bydliskom na území Slovenskej republiky, ktorá na internetovej stránky www.topky.sk odpovie na súťažnú otázku a zároveň vyplní kontaktný formulár (ďalej aj ako „účastník súťaže“). Uvedené údaje musia súhlasiť s dokladom totožnosti, ktorým sa vyžrebovaný účastník preukáže pri preberaní výhry. Zo súťaže sú vylúčení zamestnanci spoločnosti Zoznam, s.r.o. a RELAXAČNÁ ŠKOLA MONADA, s.r.o. a ich blízke osoby. Osoby mladšie ako 18 rokov musia byť zastúpené zákonným zástupcom.
4. Súťaž s názvom „Monada „ (ďalej len „Súťaž“) sa uskutoční v termíne od 23.11. 2009 vrátane do 23.12.2009 vrátane, t.j. 4 týždne.

II. – Pravidlá súťaže
1. Účasťou v Súťaži prejavuje každý jej účastník súhlas s pravidlami tejto Súťaže a s tým, že organizátor súťaže je oprávnený uverejniť mená výhercov v oznamovacích prostriedkoch ako i tieto použiť na reklamné a propagačné účely organizátora súťaže bez nároku na odmenu.
2. Počas jedného týždňa bude zverejnená na www.topky.sk 1 súťažná otázka. Otázka má 3 možnosti, z ktorých len jedna je správna. Je potrebné označiť správnu odpoveď. Každý týždeň vyžrebuje organizátor automatickým spôsobom 15 výhercov. Za celú súťaž bude vyžrebovaných 60 výhercov. Každý výherca získa výhru v hodnote 33 € uvedenú nižšie.

III. – Výhra
1. Výhrou v Súťaži je darčekový poukaz v hodnote 20 € a CD s relaxačnou hudbou v hodnote 13 €
2. Mená výhercov budú zverejnené na stránke topky.sk počas 4 týždňov od 23.11. - do 23.12.2009. Výherca bude kontaktovaný telefonicky alebo elektronickou poštou. Spôsob doručenia výhry bude vecou dohody.
3. Neprebraté výhry prepadajú v prospech organizátora Súťaže.

IV. – Súhlas so spracovaním osobných údajov
1. V zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov dáva účastník Súťaže súhlas so spracovaním svojich osobných údajov poskytnutých v rámci súťaže spoločnosti Zoznam, s.r.o. ako organizátorovi ako aj spoločnosti RELAXAČNÁ ŠKOLA MONADA, s.r.o., ako marketingovému partnerovi. Účastník udeľuje súhlas so spracovaním a použitím svojich osobných údajov na marketingové účely. Tento súhlas je možné kedykoľvek písomne odvolať prostredníctvom oznámenia adresovanému spoločnosti Zoznam, s.r.o. a spoločnosti RELAXAČNÁ ŠKOLA MONADA, s.r.o..
2. Účasťou v súťaži prejavuje každý jej účastník súhlas s pravidlami tejto súťaže a s tým, že organizátor súťaže je oprávnený uverejniť mená výhercov v masovokomunikačných prostriedkoch ako i tieto použiť na reklamné a propagačné účely organizátora súťaže bez nároku na odmenu.

V. – Osobitné ustanovenia
1. Ak sa preukáže, že výherca Súťaže je zamestnancom organizátora súťaže alebo marketingového partnera súťaže alebo osobou im blízkou v zmysle ustanovenia § 116 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov, je povinný bezodkladne na základe písomnej výzvy organizátora súťaže vrátiť, resp. nahradiť organizátorovi súťaže plnú hodnotu Výhry.
2. Výhra v Súťaži podlieha zdaneniu v zmysle príslušných ustanovení zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov .
3.. Výhru v Súťaži nie je možné vymáhať. Účastníci súťaže berú na vedomie, že nemôžu požadovať ceny vo vyššej hodnote alebo vo väčšom množstve ako určí organizátor Súťaže a že nie sú oprávnení požadovať namiesto Výhry peňažné plnenie.
4. Organizátor si vyhradzuje právo pravidlá Súťaže kedykoľvek zmeniť, Súťaž skrátiť, predĺžiť či bez náhrady ukončiť. Zmeny pravidiel Súťaže organizátor zverejní rovnakým spôsob ako pôvodné pravidlá.

VI. – Záverečné ustanovenia
1. Tento štatút je uložený v sídle organizátora Súťaže.
2. Každý, kto preukáže právny záujem, je oprávnený nahliadnuť do tohto štatútu u organizátora Súťaže.
3. Štatút Súťaže nadobúda platnosť a účinnosť dňom jeho podpísania štatutárnym orgánom organizátora.
4.Právne vzťahy, ktoré nie sú upravené týmto štatútom, sa spravujú primerane príslušnými ustanoveniami zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu