Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Kto vyhral balíček KIT KAT?

Martin (23) si na tento extra zážitok pozval svojho najlepšieho kamaráta Michala Kažmera (27). Zobraziť galériu (9)
Martin (23) si na tento extra zážitok pozval svojho najlepšieho kamaráta Michala Kažmera (27).

Ďalší, kto mohol zažiť super deň v zákulisí reality show a vychutnať si obed s finalistom SuperStar, bol Martin Puček z Bratislavy.

Martin (23) si na tento extra zážitok pozval svojho najlepšieho kamaráta Michala Kažmera (27). Jeho prvá reakcia bola: „Neveril som,že by som mohol ja vyhrať. Vždy som si myslel, že takéto súťaže sú len ťah ako zmanipulovať ľudí, aby nakupovali tovar a že výhry si rozoberú sami organizátori. Je to úplne super. To sa mi ani vo sne nesnívalo, že by som mohol ísť ja s finalistkou SuperStar na obed! Je to zážitok, na ktorý sa tak ľahko nezabudne.“

V piatok značka Kit Kat zabezpečila pre výhercov VIP vstupenky. Počas spievania finalistov si spev vychutnávali medzi divákmi, ale počas prestávky sa dostali do zákulisia, špeciálneho VIP salónika, ktorý slúži len pre účinkujúcich. Tu sa mohli nerušene porozprávať so všetkými finalistami, odfotiť sa s nimi a získať ich autogram.

Okrem toho zistili, že nie každý, kto vystupuje ako „drsňák“, ním aj v skutočnosti je. To ich príjemne prekvapilo. Streli sa tam aj s človekom, ktorý má celú show SuperStar na „svedomí“ - so samotným šéfom STV p. Rybníčkom. Tiež ich prekvapilo, aký je milý a ústretový. Ochotne im povysvetľoval veci, ktoré ich zaujímali a dokonca im prezradil, ako to vyzerá s druhým pokračovaním reality show SuperStar. Do salónika zavítal aj víťaz olympiády Miloš Mečíř, v súčasnosti nehrajúci kapitán slovenskej reprezentácie.

V sobotu ich čakal obed v reštaurácii Veža na Kamzíku, ktorý sa niesol v duchu kamarátskeho rozhovoru o všeličom. Výhercovia si mohli vybrať jedlo zo špeciálneho „superstarovského“ jedálneho lístka a pritom sa nerušene baviť len v spoločnosti svojej vyvolenej SuperStar finalistky. Zistili, že je to veľmi milá a príjemná dievčina bez hviezdnych manierov, zato s vynikajúcim talentom na spev.

Po obede, ktorý si náležite vychutnali sme sa ich opýtali, čo by navarili oni svojej vyvolenej Superstar. Michal: „Uvaril by som soté, to mi celkom ide. Hádam by jej aj chutilo.“ Martin dopĺňa: „Ja by som jej uvaril cestoviny, zrejme lasagne. Pretože na obede spomenula, že má rada cestoviny.“

Po obede sa rozlúčili so SuperStar kamarátskou pusou a so sľubom, že sa ešte niekedy stretnú. Obidvom chlapcom žiarili oči nadšením, že zažili perfektné dva dni v úžasnej spoločnosti.

Ak by ste toto isté radi zažili aj vy, nič vám v tom nebráni. Značka Kit Kat pokračuje aj ďalej vo svojej skvelej súťaži. Kupujte špeciálne balenie tyčiniek Kit Kat a zapojte sa do SMS súťaže. Môžete vyhrať nielen lístky na finále Slovensko hľadá SuperStar, ale aj exkluzívny deň s Vami zvoleným finalistom tejto supershow! Preto neváhajte a hrajte s Kit Kat.

Vyhrajte balíček KIT KAT!

Máš aj ty rád KIT KAT a chceš vyhrať obal na CD KIT KAT, opasok KIT KAT a tyčinky KIT KAT?


Tak neváhaj a odpovedz na nasledujúcu otázku:
Koľko kusov tyčiniek je v co-packu Kit Kat?

Správna odpoveď:
3 kusy

Výherca: Aneta Raciková, Hlohovec.


Súťažná otázka z minulého týždňa bola: Akú farbu má obal tyčiniek Kit Kat ?
Správna odpoveď: Červenú
A výherca tejto súťaže je: Vladimir Mikulec, Bardejov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu