Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Vyhrajte s českým filmom Na vlastní nebezpečí!

Český film Na vlastní nebezpečí.
Český film Na vlastní nebezpečí.

Internetový portál Zoznam.sk, Bleskovky.sk a spoločnosť Garfield Film pre vás pripravili súťaž o vstupenky na slávnostnú premiéru najakčnejšieho českého filmu posledných rokov od Filipa Renča alebo DVD s najúspešnejšími českými filmami.

Vzrušujúci súboj s divokým prírodným živlom, samozvanými strážcami zákona i hranicami vlastných možností - to je stručná charakteristika najnovšieho filmu režiséra Filipa Renča Na vlastní nebezpečí.

Po úspechu u českých divákov už čoskoro budú môcť túto snímku plnú dobrodružných scén vidieť aj slovenskí diváci. V hlavných úlohách uvidíme Jiřího Langmajera, Filipa Blažeka, Miroslava Krobota slovenskú herečku Luciu Siposovú, rumunskú herečku Ralucu Aprodu ale i predstaviteľa nedávno roztočeného Jánošíka Václava Jiráčka.

O čom film je? Ak nevydržíte do chvíle, kým sa dostane do našich kín, aspoň krátko:
Majiteľ cestovnej kancelárie zameranej na extrémne športy získa zaujímavú zákazku – zjazd nebezpečnej Čiernej rieky. Klient, ktorý celú výpravu inicioval, má, zdá sa, veľmi vážny dôvod, prečo chce ísť práve do ťažko prístupnej oblasti, kde kedysi za zvláštnych okolností zahynul jeden český vodák. Je to tajomstvo spojené s dávnou rodinnou tragédiou. Teraz prišla šanca dopátrať sa pravdy. Ostatní členovia výpravy nemajú o pravom cieli cesty ani tušenia. V nasledujúcich dňoch si však všetci budú musieť siahnuť nielen na dno fyzických síl, ale i vyjasniť si sami v sebe, čo pre nich znamenajú slová ako odvaha, férová hra, priateľstvo, láska i schopnosť vyrovnať sa s pravdou, nech je akákoľvek. V súboji s prírodou, s vlastnými silami i svedomím sa zmení každému z posádky celkom zásadne pohľad na život.

Súťažná otázka znie:

Ktorý z týchto filmov nakrútil režisér Filip Renč?
1. Román pro ženy
2. Vesničko má středisková
3. Musíme si pomáhat

Ak sa chcete zúčastniť súťaže, pošlite správnu odpoveď formou SMS správy v tvare: SUTAZ5 Cislo-spravnej-odpovede Vas-E-mail na číslo 6305. (Ak si myslíte, že správna odpoveď je možnosť1 a Váš e-mail je zoznam@zoznam.sk, pošlite správu v tvare SUTAZ5 1 zoznam@zoznam.sk na číslo 6305).

Súťaž prebieha v termíne od 7.4. do 13.4.2008, výhercovia budú následne kontaktovaní telefonicky.

Cena návratnej SMS-ky je 6 Sk s DPH. Službu prevádzkuje Zoznam Mobile, s. r. o.

DRŽÍME VÁM PALCE!

Viac o filme Na vlastní nebezpečí>>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu