Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poznáme výhercov súťaže s filmom The Circle o víkendový pobyt pre dvoch a iné atraktívne ceny!

PR článok Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: PR)

Topky.sk v spolupráci so spoločnosťou BONTONFILM pre vás pripravili súťaž s filmom THE CIRCLE. Vedieť je dobré. Vedieť všetko je ešte lepšie! Presvedčte sa o tom sami.

Emma Watson sa v novom sci-fi trileri The Circle ocitne pod permanentným dohľadom Toma Hanksa a vstúpi do kruhu, z ktorého možno nevedie cesta von. Napínavý a miestami desivý príbeh ponúka však znepokojivú otázku - ide v dnešnej dobe stále ešte o žáner sci-fi? Hviezdny Tom Hanks bol z námetu a knižnej predlohy tak nadšený, že sa sám stal jedným z producentov filmu. Vedľa neho a Emmy Watson hrá vo filme aj John Boyega (Hviezdne vojny: Sila sa prebúdza). The Circle sa stal posledným filmom vynikajúceho herca Billa Paxtona (Apollo 13, Titanic, Na hrane zajtrajška, Votrelci).

Poznáme výhercov súťaže s
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: PR)

Svet bez hladu. Svet bez vojen. Svet bez chorôb. Neobmedzené možnosti. V úchvatnej a najväčšej high-tech spoločnosti The Circle neexistuje problém, ktorý by nebolo možné vyriešiť. Jej technológie majú moc doslova zmeniť svet. Práve sem, do zamestnania snov, nastupuje mladá a ambiciózna žena Mae (Emma Watson).

ZDIEĽAŤ ZNAMENÁ STARAŤ SA!

Šéf a zakladateľ (Tom Hanks) spoločnosti je vizionár, ktorý vybudoval v spoločnosti Circle raj na Zemi a ktorý túži po dokonalom svete. Jeho receptom na pokrok a na šťastné a spokojné ľudstvo je svet bez tajomstiev, úplná otvorenosť a transparentnosť všetkých ľudí, zdieľanie všetkého. . . a sledovanie....

Poznáme výhercov súťaže s
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: PR)

SPRÁVAŠ SA HORŠIE ALEBO LEPŠIE, KEĎ ŤA NIEKTO SLEDUJE?

Mae je obklopená vymoženosťami supermodernej spoločnosti. Ohromená ideálmi sa na návrh samotného šéfa Circle zapojí do experimentu, ktorý by šťastie a pokrok v spoločnosti mohol rozšíriť do celého sveta. Paralelne s tým začne stretávať tajomného muža. Stane sa jej nový život rozprávkovým snom alebo dostane príchuť hororovej nočnej mory? Bude mať kruh, do ktorého vstúpila, cestu von? 

Poznáme výhercov súťaže s
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: PR)

KTO MÁ TAJOMSTVÁ, KLAME!

Film The Circle bol natočený podľa rovnomennej knihy Davea Eggersa z roku 2013, ktorá býva porovnávaná s knižnými klasikami "1984" od Geroge Orwella alebo "Koniec civilizácie" od Aldousa Huxleyho. Tému pokroku, technologického rozvoja a životného pohodlia za cenu určitej straty súkromia nevidí režisér James Ponsoldt celkom jednoznačne. "Nie sú ideály v spoločnosti Circle správne? Veď za nimi stojí snaha zmeniť svet k lepšiemu, a kto by nechcel zmeniť svet k lepšiemu ?", pýta sa režisér. Zároveň si je vedomý toho, ako je film nepríjemne aktuálny. "Je pravda, že do určitej miery sa náš film odohráva vo svete, v ktorom už dnes žijeme. Rozhodne však nechcem divákov hroziť prstom a moralizovať, aby v piatok večer išli von a neboli na Facebooku. Chceli sme natočiť silný príbeh, ktorý je temný, ale aj vtipný, s iróniou a ktorý sa posunie do napínavého thrilleru."

Napínavý triler THE CIRCLE si môžete pozrieť v slovenských kinách už od 27. APRÍLA!

Viac informácií o filme nájdete na TheCircle.sk alebo na bontonfilm.sk

Stačí, ak správne odpoviete na súťažnú otázku a traja z vás sú v hre o jeden z výherních balíkov:

  1. vstupenky na tento film pre 2 osoby a knižnú předlohu od Davea Eggersa „KRUH“ od spoločnosti BONTOFILM. A zároveň jeden z Vás môže vyhrať hlavnú cenu v podobe víkendového wellness pobytu v Hoteli Panorama**** na Štrbskom Plese, ktorý zahŕňa ubytovanie pre 2 osoby, polpenziou a vstup do wellness. 

Poznáme výhercov súťaže s
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: PR)

Poznáme výhercov súťaže s
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: PR)

Poznáme výhercov súťaže s
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: PR)

  1. vstupenky na tento film pre 2 osoby a knižnú předlohu od Davea Eggersa „KRUH“ od spoločnosti BONTOFILM.
  2. vstupenky na tento film pre 2 osoby a knižnú předlohu od Davea Eggersa „KRUH“ od spoločnosti BONTOFILM

 

kniha Kruh
Zobraziť galériu (8)

Súťažná otázka:

Ako sa volá filmová postava, ktorú stvárnila herečka Emma Watson vo filme The Circle?

1) Eva

2) Mae

3) Maya

Výhercovia:

1. Pavel U., Malacky

2. Dorota M., Martin

3. Zuzana Ž., Žilina 

Blahoželáme!

Organizátorom súťaže je spoločnosť BONTONFILM, a.s.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu