Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poznáme výhercov súťaže o DVD s filmom Café Society

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: PR)

Každého čo v Hollywoode a New Yorku niečo znamená nájdete v Café Society. Topky.sk v spolupráci s filmovou distribučnou spoločnosťou Magic Box pre vás pripravili súťaž o DVD s filmami Woodyho Allena.

Bobby žije v Bronxe a potrebuje zmeniť prostredie. Odletí do Hollywoodu, kde začne pracovať ako poslíček pre strýčka Phila, ktorý je dôležitým agentom filmových hviezd. Vstupuje do sveta opojných večierkov, plných celebrít, modeliek, playboyov, producentov a politikov.

Na prvý pohľad sa však zamiluje do strýkovej asistentky Vonnie. Problém je, že Vonnie má vážny vzťah, takže Ben sa musí uspokojiť len s kamarátstvom. Ale nič netrvá večne, Vonnie sa s priateľom rozíde  a veľmi rýchlo opätuje Benove city. Jeho ponuku  na svadbu však odmietne.

Woody Allen sa filmom Café Society ponoril do sveta Hollywoodskej smotánky, gangsterského nočného života New Yorku tridsiatych rokov. Allenovo scenáristické i režisérske umenie dopĺňa hviezdna herecká zostava: Jesse Eisenberg (The Social Network, Podfukári), Kristen Stewart (Twilight sága), Steve Carell (Stávka na neistotu), Blake Lively (New Yorku, milujem ťa!) či Corey Stoll (Ant-Man).

Film Café Society je v kinách od 22. septembra.

Traja z vás môžu získať 3 DVD s filmami Woodyho Allena – Polnoc v Paríži, Jasmínine slzy a Iracionálny muž. Správne odpovedzte na otázku a zapojte sa do žrebovania.

 

Ktorý z uvedených filmov nerežíroval Woody Allen

 

  1. Vicky Cristina Barcelona
  2. Celebrity
  3. Božská Florence
 

Výhercovia:

Anton J., Žilina

Ľubomír P., Košice

Mariana K., Zvolen

Blahoželáme!

Organizátorom súťaže je Magic Box Slovakia, s.r.o.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu