Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Poznáme výhercov súťaže s knihou Upratané!

Po svetovom úspechu knihy Kúzelné upratovanie prichádza Marie Kondo s bohato ilustrovanou novinkou, kde prináša podrobné tipy a rady na vytvorenie príjemnej domácnosti.

Ilustrácie ukazujú, ako si usporiadať šatník, zásuvky či police, zároveň predstavujú unikátnu skladaciu metódu Marie Kondo, ako správne zložiť rôzne typy oblečenia. Kniha japonskej autorky nás sprevádza všetkými miestnosťami aj všetkými kategóriami predmetov, od oblečenia cez knihy, kozmetiku, dokumenty až po predmety s citovou hodnotou. Detailný sprievodca Upratané je návodom na radostnejší život s vecami, ktoré milujeme.

Ako píše autorka v úvode knihy, mnohokrát dostala otázku, či existuje ilustrovaná príručka, v ktorej vysvetľuje všetky svoje upratovacie metódy tak, ako to robí na svojich kurzoch. „Nepotrebujete žiadnu príručku, pretože úspech závisí z 90 percent od vášho nastavenia mysle,“ zvykla odpovedať. Nezáleží na tom, koľko poznatkov získate – ak nezmeníte spôsob uvažovania, vrátite sa do starých koľají. Ako upratovacia konzultantka si však musela priznať, že ak sa raz ľudia skutočne rozhodnú spraviť si poriadok, vyžadujú o čosi podrobnejšie pokyny.

„Čo by mohlo byť nápomocnejšie pre osobu uprostred upratovacieho procesu ako ilustrovaná príručka? Jej vydanie je v istom zmysle ako zverejnenie tajných informácií,“ píše autorka, ktorá je zavalená žiadosťami od firiem aj súkromných osôb a za krátky čas už stihla predať vyše 4 milióny svojich kníh.  

Marie Kondo je zakladateľka uznávanej KonMari metódy a autorka knihy Kúzelné upratovanie, ktorá sa dostala na čelo rebríčku New York Times. Z tejto knihy sa predalo vyše tri milióny výtlačkov po celom svete, preložili ju do tridsiatich piatich jazykov a sfilmovala ju japonská televízia. Je tiež autorkou diáru Kúzlo, ktoré vám zmení život: Diár. Jej slávna tokijská konzultačná spoločnosť pomáha klientom premieňať ich chaotické domovy na inšpirujúce priestory plné pokoja. O Marie Kondo písal Wall Street Journal, Atlantic, New York Times, USA Today a účinkovala aj v šou Today. Figurovala v rebríčku časopisu Time, v ktorom ju zaradili medzi 100 najvplyvnejších ľudí sveta. Žije v Tokiu s manželom a dcérou.

Dvaja z vás môžu vyhrať novinku od Marie Kondo, stačí ak správne odpoviete na nasledujúcu otázku: Ktorou kategóriou vecí radí autorka začať pri triedení vecí, ktoré si chceme nechať a ktoré chceme vyhodiť?

  1. oblečenie
  2. knihy
  3. milostná korešpondencia a spomienkové predmety
 
 
   

Výhercovia:

Viera B., Lietava

Darina M., Prešov

Blahoželáme!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu