Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Poznáme výhercov súťaže s filmom Pedra Almodóvara JULIETA

Zobraziť galériu (4)

Topky.sk v spolupráci s filmovou distribučnou spoločnosťou Magic Box pre vás pripravili súťaž o voľné vstupenky do kina a DVD.

Julieta žije sama so svojou dcérou Antíou potom, ako do ich šťastného života kruto zasiahol osud. Po smrti Julietinho manžela Xoana, Antíninho otca, prežívajú najhoršie spoločné obdobie. Obe trpia, Julieta sa uzatvára do sebe a tichá hlboká bolesť ich obe postupom času navzájom odcudzuje.  

Keď má Antía osemnásť rokov opúšťa svoju matku bez jedného slova vysvetlenia. Odchádza na prázdniny, z ktorých sa už nevráti. Počas nasledujúcich dvanástich rokov Juliata zúfalo hľadá svoju dcéru a počas tejto nekonečne dlhej doby zisťuje ako pramálo ju poznala. Je zúfalá a v istom momente sa rozhodne na dcéru zabudnúť.

Až náhodné stretnutie s Antíou dáva matke šancu pokúsiť sa získať ju späť. Osamelá a zlomená Julieta sa rozhodne konfrontovať svoj život a povedať dcére pravdu o osudových udalostiach, ktoré nešťastne rozdelili ich životy.

Dráma Julieta je o zúfalej snahe matky prežiť v neistote. Hovorí o osude a komplexe viny a nepochopiteľných tajomstvách, ktoré nás slepo vedú k tomu, že ľudí, ktorých milujeme mažeme zo svojich životov akoby pre nás nikdy nič neznamenali a akoby nikdy neexistovali.

Film bol v máji premiérovo uvedený na filmovom festivale v Cannes. Slovenskí diváci ho môžu vidieť  od 21. júla.

Jeden z vás môže získať 2 voľné vstupenky do siete kín CINEMAX. Dvaja z vás získajú 2 DVD s filmami Woodyho Allena. Správne odpovedzte na otázku a zapojte sa do žrebovania.

Režisérom filmu Julieta je:

  1. Woody Allen
  2. Pedro Almodóvar
  3. Quentin Tarantino

 

 

 

Výhercovia:

Jarmila G., Bratislava 

Anton J., Žilina

Ladislav S., Košice

Blahoželáme!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu