Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poznáme výhercov súťaže s novým filmom Creed: Rocky Balboa je späť!

Forum Film Zobraziť galériu (12)
Forum Film (Zdroj: Forum film)

Najslávnejší filmový boxer Rocky Balboa sa vracia do ringu! Neprestal sa totiž riadiť heslom: Nič sa nekončí, kým sa to neskončí. Distribučná spoločnosť Forum Film a Topky.sk pre vás pripravili súťaž o namakené ceny!

Pred tridsiatimi rokmi bol mužom bez budúcnosti, ktorý sa živil prácou pre druhoradého úžerníka. Keď sa mu pritrafila možnosť postaviť sa do ringu s úradujúcim majstrom ťažkej váhy Apollom Creedom, jeho šanca na víťazstvo bola jedna k miliónu. Jediné, čo chcel, bolo bojovať až do konca. Jeho odvaha a nepoddajnosť v živote i v ringu inšpirovala milióny ľudí.

V superlatívoch sa hovorí o výkone Sylvestera Stalloneho, hviezde najslávnejšej boxerskej ságy filmovej histórie o "talianskom žrebcovi" vo voľnom pokračovaní Oscarmi ovenčenej ságe o Rockym, Creed.

Creed prináša príbeh syna svetového šampióna v ťažkej váhe Apolla Creeda, Adonisa (Michael B. Jordan), ktorého na turnaj vytrénuje samotný Rocky Balboa (Sylvester Stallone). Adonis svojho otca nemal šancu nikdy spoznať, keďže zomrel ešte predtým, než sa Adonis narodil, ale svoj pôvod určite nezaprie. Box má v krvi, takže ho to stále ťahá do Philadelphie, mesta, kde sa odohral legendárny súboj Apollo Creed vs. Rocky Balboa. Adonis teda vyhľadá Rockyho a požiada ho, aby sa stal jeho trénerom. Rocky spočiatku odmieta, protože ring je pre neho už minulosťou, ale postupne v Adonisovi objavuje silu a odhodlanie jeho otca Apolla, bývalého rivala a  blízkeho priateľa. A tak nakoniec súhlasí, že sa mladého boxera ujme, aj keď sám bojuje s o mnoho nebezpečnejším súperom. Adonis je pod Rockyho vedením na nejlepšej ceste získať svoj vlastný titul, ale má okrem obrovskej snahy aj srdce bojovníka? 

Michael B. Jordan, ktorý upútal už v Kronike od Josha Tranka. Nedávno ako Human Torch vo Fantastickej štvorke, no zdá sa, že kvôli úlohe vo filme CREED na sebe slušne zamakal.

Už 31.decembra nás v kinách čaká Creed, voľné pokračovanie boxerskej ságy, plné splnených snov, športovej rivality, no zároveň aj tvrdých pádov, kedy Rocky bude čeliť hrozivejšiemu protivníkovi, než akému kedy čelil v ringu.

Keď bol v roku 1976 uvedený do kín pôvodný film Rocky, stal sa medzinárodným fenoménom a nesmrteľnou klasikou. Nečakaný hit sa v silnej konkurencii veľkorozpočtových titulov prebojoval do oscarového súboja a bol nominovaný na 10 cien Akadémie.

A traja z vás majú možnosť získať mesačnú dávku Beta Glucan 120+ vhodnú pre každodennú podporu organizmu, obohatenú o vitamín D, ktorý je potrebný najmä počas zimného obdobia a ktorý prispieva k správnej funkcii imunitného system, kyselinu listovú, ktorá prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy, a tiež skvelé filmové ceny!

Stači ak odpoviete na otázku, koľko Oscarov získal prvý film Rocky?

  1. 2
  2. 0
  3. 1

Vážení čitatelia, ospravedlňujeme sa všetkým zúčastneným súťaže. Medzi možnosťami nebola nedopatrením správna odpoveď, t.j. že film Rocky získal 3 ocenenia Oscar. Víťazov budeme žrebovať zo všetkých, ktorí sa do súťaže zapojili. Ďakujeme za pochopenie.

Výhercovia:

Sandra Milanová, Ružomberok

Valchartiakova Marcela, Zilina

Jaroslav Kollar, Trnava

Blahoželáme!

- reklamná správa -

Viac o téme: Forum Film
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu