Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poznáme výhercov súťaže s kinofilmom Vánoční Kameňák

Zobraziť galériu (21)

Starosta Pepan naozaj nemá pokojné Vianoce. Nepreslávi Kameňákov, pretože mu zatrhli unikátny projekt zjazdovky s veľkým skokanským mostíkom na neďalekom Řípe. Nepomohla ani protekcia u pána prezidenta. Čím teda na Vianoce prekvapí Kameňákovčanov?

Zázraky sa však dejú, zvlášť na Vianoce. Na miestnom trhu si otvorí stánok najväčšia celoštátna celebrita, televízna veštkyňa Ruža. Tá spásonosne vyveští náhradné riešenie – klzisko! Do sviatočnej mely sa pridá vianočný večierok učiteliek s pánskym striptízom, pátranie po stratenom Kohnovi, rekonštrukcia Veselého domu a nájdený pes, ktorému Franta Cloumal dal meno Chuck Norris. A učiteľka Vlastička, stále márne nadbiehajúca Pepanovi, sa vo finále konečne dočká zblíženia s milovaným starostom. Na ľade, ako predpovedala vedma...

Legendárna komediálna séria Kameňák sa vracia do českých a slovenských kín. Diváci sa v bláznivej komédii Vánoční Kameňák môžu tešiť na poctivé pokračovanie, ktoré svojim oddychovým štýlom a dedinskou poetikou vtipov, tentokrát zasadenou do obdobia Vianoc,nadväzuje na predchádzajúce diely.

V novom - sviatočne zabalenom pokračovaní Vánočního Kameňáku sa od 3.decembra do kín vracia množstvo známych tvárí na čele s Václavom Vydrom, Danou Morávkovou, Hanou Čížkovou, Václavom Glazarom alebo Ladislavom Županičom. Veľké role majú aj Antonín Duchoslav, Martin Dejdar a Alice Bendová.

Tipnite si koľko kamiónov snehu potrebovali na zasneženie námestia, na kterom sa nakrúcala jedna z kľúčových scén Vánočního kameňáku a 3 z vás sú v hre o filmové ceny.

1/ 12
2/ 35
3/ 62

Výhercovia:

Simona Lučkaiova, Medzev

Wagner Peter, Nitrianske Pravno 

Mária Frnová,  Turčianske Teplice

Blahoželáme!

-reklamná správa -

Viac o téme: NOGUP Agency
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu