Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Poznáme výhercov súťaže s poslednou časťou Hier o život

Hry o život – Drozdajka 2.časť Zobraziť galériu (18)
Hry o život – Drozdajka 2.časť (Zdroj: Forum film)

Blíži sa koniec koniec obľúbenej série Hry o život. V poslednej 4.časti Hier o život – Drozdajka 2.časť, nepôjde len o prežitie, ale bude se bojovať o budúcnosť obyvateľov celého Panemu. Konečné zúčtovanie s nenávideným prezidentom Snowom (Donald Sutherland) je tu!

Katniss spolu so skupinou najbližších priateľov, včetne Gala (Liam Hemsworth), Finnicka (Sam Claflin) a Peetyho (Josh Hutcherson), povedie rebelov v ich boji za slobodou. Jednotka z 13.kraja se vydáva na misiu, ktorej cieľom je zničiť prezidenta a skoncovať s jeho tyraniou. Na Katniss však tentokrát čaká omnoho nebezpečnejší nepriateľ, než ten, s akým se doteraz stretla v aréne Hier o život.

Ako Katniss Everdeen sa vo filme opäť predstaví Jennifer Lawrence. Okrem nej diváci a diváčky uvidia aj zosnulého Philipa Seymoura Hoffmana (Plutarch Heavensbee), Josha Hutchersona (Peeta Mellark), Liama Hemswortha (Gale Hawthorne), Donalda Sutherlanda (prezident Snow), Stanleyho Tucciho (Caesar Flickerman), Woodyho Harrelsona (Haymitch Abernathy), Elizabeth Banks (Effie Trinket) či Sama Claflina (Finnick Odair). Ďalej vo filme Hry o život – Drozdajka 2.časť hrajú napríklad Natalie Dormer (Cressida), Stef Dawson (Annie Cresta) alebo Julianne Moore (prezidentka Alma Coin). 

Prvý film zo série, ktorá vznikla podľa knižnej trilógie spisovateľky Suzanne Collins, do kín uviedli v roku 2012. Nasledovali Hry o život: Skúška ohňom (2013) a Hry o život: Drozdajka 1 (2014). 

Stačí ak odpoviete správne na súťažnú otázku a 3 z vás sú v hre o filmový balíček:

Kto bol víťazom 50. ročníka Hier o život?

Haymitch Abernathy
Finnick Odair
Johanna Mayson

Výhercovia:

Lucia Slugeňová, Bratislava

Zuzana Žiačková, Žilina

Maria Schvandtnerová, Nemšová

Blahoželáme!

-Reklamná správa-

Viac o téme: Hry o životDrozdajka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu